به گزارش خبرنگارجام جم آنلاین یزد، دکتر علی نبی با بیان این خبر اظهارداشت: بومی سازی محیط کشت فریز و ذوب جنین انسانی در پژوهشکده علوم تولید مثل یزد انجام شد که محیط ذوب و فریز جنین های انسانی در آزمایشگاه کمک باروری کاربرد دارد و این محققان موفق به ساخت آن با کیفیت قابل قبول و ثبت اختراع ملی شده اند.
وی افزود: بنابر نتایج حاصله، این محیط قابلیت رقابت با محیط کشت نمونه خارجی را دارد و نتیجه تلاش و تحقیقات چندساله این محققان در بومی سازی این محیط آزمایشگاهی حیاتی بوده است.
نبی تصریح کرد: لازم به ذکر است که با ساخت و به کارگیری این محصول در آزمایشگاه های کمک باروری کشور علاوه بر کاهش قابل توجه هزینه های فرآیند کمک باروری، محیط فریز و ذوب با تاییدیه کیفیت نیز در اختیار مراکز ناباروری سطح کشور قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت پردا گفت: هم اکنون محققان در تلاشند تا با راه اندازی خط تولید این محصول علاوه بر تامین نیاز داخل، در صورت حمایت، زمینه صادرات این محصول را نیز به فراهم سازند که با تولید این محصول علاوه بر ایجاد اشتغال، زمینه رشد و شکوفایی شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت پویندگان راه دانش ایساتیس (پردا) نیز فراهم خواهدشد.
وی تصریح کرد: درصورت برخورداری از حمایت های لازم، محققان جوان شرکت پردا و پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد این پتانسیل را دارند تا با به کارگیری دانش و تجربه خود، سایر محصولات مرتبط وارداتی حوزه ناباروری و مورد نیاز کشور را نیز تهیه و بومی سازی کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد