توسعه متوازنحوزه نفت وگاز در تعامل موثر با دانشگاهیان

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، توسعه همه‌جانبه را در حوزه نفت و گاز منوط به داشتن تعاملات مؤثر با دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: علاوه بر وظیفه اجتماعی ما برای پیشبرد اهداف سازمانی نیازمند تعامل و همکاری مؤثر با دانشگاه‌ها هستیم.
مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، توسعه همه‌جانبه را در حوزه نفت و گاز منوط به داشتن تعاملات مؤثر با دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: علاوه بر وظیفه اجتماعی ما برای پیشبرد اهداف سازمانی نیازمند تعامل و همکاری مؤثر با دانشگاه‌ها هستیم.
کد خبر: ۱۳۵۵۳۴۰

 

به گزارش جام جم انلاین هرمزگان،مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس، توسعه همه‌جانبه را در حوزه نفت و گاز منوط به داشتن تعاملات مؤثر با دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: علاوه بر وظیفه اجتماعی ما برای پیشبرد اهداف سازمانی نیازمند تعامل و همکاری مؤثر با دانشگاه‌ها هستیم.

 

محمدعلی دادور در جمع هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس که با حضور احسان کامرانی رئیس این دانشگاه در استان هرمزگان در راستای رویداد گام دوم دانشگاه برگزار شد با اشاره به فعالیت‌های این شرکت در حوزه نفتی ،گفت: شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان مطرح است که در کنار پالایشگاه نفت بندرعباس به کار تولید مشتقات نفتی مشغول است و محصولات مختلفی را از آن استحصال می‌نماید .

 

این مسئول صنعتی ، با اشاره به فعالیت‌های این شرکت در حوزه‌های اجتماعی ، فرهنگی و ... افزود: خدمت به کشور ایران و استان هرمزگان از وظایف ماست و همواره سعی نموده‌ایم تا با مشارکت در پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و ... منشأ اثرات خیر در استان هرمزگان و شهر بندرعباس باشیم .

دادور ساخت مدرسه ، بیمارستان و سایر مراکز خدماتی را از برنامه‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: ما در کنار انجام‌ وظیفه در حوزه کاری خود ، همواره به دنبال یاری‌رسانی به اجتماع هستیم و هم‌اکنون ساخت بیمارستان و چند پروژه دیگر از برنامه‌های در دست اجرای ماست.

 

مدیرعامل پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس با اشاره به اینکه تعاملات سازنده با دانشگاه‌ها باید بر اساس تفاهم‌نامه همکاری و بر اساس نیازهای طرفین باشد تا بتوان تصمیمات اتخاذ شده را به‌صورت علمی و عملیاتی به منصه ظهور برسانیم.

 

وی از اعلام آمادگی این شرکت در همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس خبر داد و افزود: در این راستا با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در حوزه‌های آب‌شیرین‌کن ، منابع آب سطحی و سایر پروژه‌های در دست توسعه همکاری خواهیم کرد.

 

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس اظهار داشت : برای رسیدن به یک توسعه همه‌جانبه نیاز است تا صنایع و دانشگاه‌ها در کنار هم با مشارکت علمی ، فنی، صنعتی و ... به حل مشکلات یکدیگر بپردازند و حرکت رو به رشد خود را در این تعاملات دنبال نمایند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به توسعه دانشگاه آزاد اسلامی گفت : این دانشگاه با نیت خدمت به جامعه پا به عرصه ظهور گذارده و با توجه به اینکه یک موسسه غیرانتفاعی عام‌المنفعه است که تمام اموال آن متعلق به بیت‌المال بوده و هیچ‌کس در آن سهمی ندارد و فقط بر اساس سمت و وظیفه‌ای که دارد حقوق و مزایا دریافت می‌دارد.

 

احسان کامرانی به توانمندی‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین مجتمع آموزش عالی استان هرمزگان است که با داشتن ۳۵۰ عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت و صدها استاد مدعو با بیش از ۲۵ هزار دانشجو و داشتن ۱۸ واحد و مرکز دانشگاهی، بار بیش از ۵۰ درصد آموزش عالی استان را به دوش کشیده و در حال انجام خدمت‌رسانی به مردم بزرگ استان هرمزگان و کشور است.

 

دبیر هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، با بیان اینکه سهم این دانشگاه در بخش تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری، بیش از ۷۵ درصد است که توانسته ظرفیت عظیمی را در بخش تحقیقات ، پایان‌نامه و رساله‌های دکتری به‌صورت تخصصی به خود اختصاص دهد.

 

وی یادآوری کرد این دانشگاه هیچ بودجه دولتی ندارد و تمام توسعه آن بر اساس شهریه و درآمدهای غیر شهریه‌ای و حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی تأمین می‌شود.

 

این استاد تمام دانشگاه اظهار داشت: این دانشگاه برحسب وظیفه اجتماعی خود ، در همه شهرهای استان گسترده شده و با توجه به نیاز و پتانسیل هر منطقه با توسعه رشته‌های مورد نیاز در حال انجام‌وظیفه است به‌طوری‌که ورود این دانشگاه به برخی شهرها چون بشاگرد که در حصار مظلومیت و توسعه‌نیافتگی دست‌وپا می‌زده امروز به نقطه عطفی برای توسعه این شهرستان بدل شده است و می‌رود تا باتربیت نیروهای بومی متخصص در این منطقه چهره فرهنگی ،علمی ، اجتماعی و... را دگرگون کند و روند توسعه‌بخشی را در شریان این شهرستان جاری سازد.

 

کامرانی تأکید کرد: ورود صنایع بزرگ برای تغییر چهره علمی و فرهنگی این شهرها باید در کنار توسعه دانشگاه‌ها اتفاق بیافتد زیرا که دانشگاه در وهله اول به‌عنوان سنگ زیربنای توسعه علمی می‌توانند سایر نیازهای منطقه را نیز فراهم و تغییر دهد و اینجاست که نیازمند کمک صنایع به توسعه دانشگاه هستیم.

 

این نشست که با اظهارنظر سایر حاضران همراه بود مقرر شد تا مصوبات این جلسه به‌طور دقیق مورد ارزیابی قرارگرفته و منجر به انعقاد یک تفاهم‌نامه همکاری مؤثر در ارتباط دانشگاه و صنعت صورت گیرد با اهدای حکم به مهندس محمدعلی دادور وی به‌عنوان عضو برجسته شورای مرکز رشد واحدهای فناور واحد بندرعباس برگزیده شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها