استاندار زنجان:

اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال در کشاورزی باید متحول شود

استاندار زنجان گفت: حداقل ترین کاری که باید در بخش کشاورزی استان انجام شود تحول در اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال کشاورزی است که باید تمام تلاش خود را در این زمینه به کار بگیریم.
استاندار زنجان گفت: حداقل ترین کاری که باید در بخش کشاورزی استان انجام شود تحول در اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال کشاورزی است که باید تمام تلاش خود را در این زمینه به کار بگیریم.
کد خبر: ۱۳۵۳۶۰۱

به گزارش جام جم آنلاین زنجان؛ محسن افشارچی در دیدار با شماری از خبرگان بخش کشاورزی استان، با تاکید بر لزوم ایجاد تحول در بخش کشاورزی، افزود: باید بتوانیم با اقتصاد دانش بنیان دیجیتال در کشاورزی، از محل تکنولوژی‌های نوین تحولی مثبت در این بخش ایجاد کرده و به بهره وری مد نظر برسیم.  وی با اشاره به اینکه باید به سمت بهره‌وری هرچه بیشتر حرکت کنیم اظهار داشت: اگر بتوانیم درصدی از آب مصرفی کشاورزی را کاهش دهیم در واقع  کارهای بزرگ و بسیاری را انجام داده ایم.

افشارچی خاطرنشان کرد: با روش های نوین، همچنین در دیگر مسائل مختلف، از جمله باغداری و تکنیک های  نوین باغداری که وجود دارد، کارهای بسیاری می توان انجام داد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی بازوی های توانمندی به لحاظ نیروهای موجود مرتبط داریم، اظهار داشت: بنابراین امیدوارم، در حوزه کشاورزی با توجه به وجود نیروهای دغدغه مند، حرکتهای مثبت و موثری را انجام دهیم.

استاندار زنجان با بیان اینکه روز به روز امیدواری نیز در این زمینه بیشتر می شود، گفت: با پتانسیل و ظرفیت های موجود در این حوزه کارهای بسیار بزرگی می توان انجام داد.

وی اظهار امیدواری کرد، حرکت‌های مثبت در حوزه کشاورزی، در یکی دو سال آینده برای کشاورزان، دامداران و باغداران، بیشتر ملموس باشد.

گفتنی است در این دیدار، کشاورزان و باغداران حاضر در جلسه، با بیان مشکلات حوزه کشاورزی، دامداری و باغی از استاندار زنجان خواستند در راستای حل مسایل آنها چاره جویی و مساعدت کند.

 کمبود نهاده های دامی، مشکلات آب، نبود سردخانه برای انبار میوه‌ در استان، وضعیت بد فروش دام زنده، وجود بروکراسی دوار در حوزه کشاورزی با بانکها و لزوم بازنگری حریم رودخانه قزل اوزن، از اصلی ترین دغدغه‌های مطرح شده توسط خبرگان بخش کشاورزی حاضر در این جلسه بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها