به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ،افشین رحیمیگلخندان، در نشست هماهنگی اجرای مرحله دوم پروژه آموزش ایران و آلمان که در موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ماده ۲۷ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت دستگاههای اجرایی را مکلف کرده تا از محل منابع بودجه کل کشور و داراییهای خود، تمهیدات لازم را برای اجرای طرحهای نیمه تمام و آماده بهرهبرداری از طریق انعقاد قرارداد واگذاری و یا مشارکت با بخش خصوصی اتخاذ کنند. در همین راستا اولین مرکز تخصصی برق و الکترونیک استان در شهرک صنعتی توس ایجاد خواهد شد و پیشبینی میشود تکمیل این طرح یک سال به طول انجامد.
وی افزود: تاکنون نیازسنجی لازم در خصوص هزینههای تجهیز این مرکز انجام گرفته و مقدمات کار نیز فراهم شده است. تا به امروز تعاملات ارزشمندی با بخش خصوصی برای احصای نیازهای آموزشی داشتهایم و امیدواریم پروژه آموزش شغلی دوگانه ایران و آلمان که فاز اول آن به مرحله اجرا در آمده، در دومین گام خود نیز با همراهی مطلوب صاحبان صنایع و مدیران بنگاههای اقتصادی به نتایج مطلوبی منجر شود.
مدیرکل فنیوحرفهای خراسان رضوی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با کشورهای همسایه نظیر ترکمنستان، افغانستان، تاجیکستان و عراق برای توسعه آموزشهای مشترک بیان کرد: از اتاقهای بازرگانی مشهد و ایران دعوت میکنیم در اجرای این طرحهای مشترک با ما همکاری داشته باشند تا بتوان از ظرفیت آنها در تسهیل و تسریع اجرای این برنامه بهره برد.
رحیمیگلخندان ادامه داد: برنامه مذکور در چارچوب نگاه ویژه به دیپلماسی مهارت دنبال میشود. مذاکراتی پیش از این نیز در هبه مین خصوص صورت پذیرفته است. اجرای این طرح در خراسان رضوی به صورت پایلوت انجام میگیرد و در صورت توفیق تجارب حاصله در سایر استانهای مرزی نیز قابل اجرا خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد برای پیشبرد و اجرای بهتر فاز دوم این طرح در خراسان رضوی نظرات فعالان اقتصادی که در مرحله نخست از این ظرفیت بهره گرفته اند، جمعبندی شود.