به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه درباره احتمال شکستن رکورد مصرف گاز طی روزهای آتی با سرد شدن هوای استان هشدار داد.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال و در روزهای پایانی آبان ماه رکورد مصرف ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیون مترمکعب در روز برای اولین بار طی سالهای اخیر در کرمانشاه به ثبت رسیده، خاطرنشان کرد: این احتمال وجود دارد با سرد شدن مجدد هوا شاهد شکسته شدن دوباره رکورد مصرف باشیم.
به گفته مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه، این رکورد ۱۷.۸ میلیون مترمکعبی در شرایطی به ثبت رسیده که میانگین مصرف گاز روزانه در استان بدون احتساب صنایع بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون مترمکعب است.
شهبازی اضافه کرد: البته بخشی از این افزایش مصرف ناشی از اضافه شدن نزدیک به ۲۰ هزار مشترک جدید از ابتدای سال و گازدار شدن نزدیک به یکصد واحد صنعتی جدید در استان بوده است.
وی با بیان اینکه طی روزهای آتی با سرد شدن هوا دوباره احتمال افزایش مصرف گاز وجود دارد، از مردم خواست همکاری لازم را برای مدیریت مصرف داشته باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به فشار مناسبی که در خطوط گاز داریم احتمال بروز قطعی گاز بعید است، اما چنانچه سرما تداوم داشته باشد و مشترکین همکاری نکنند ممکن است افت فشار را شاهد باشیم.
شهبازی اولویت اصلی تامین گاز استان را مشترکین بخش خانگی اعلام کرد و یادآور شد: چنانچه کمبودی رخ دهد، برای مشترکین سایر بخشها با توجه به اولویتبندی که وجود دارد محدودیت اعمال خواهد شد.
وی اشارهای هم به راهکارهایی داشت که مردم میتوانند با استفاده از آن مصرف گاز بخش خانگی را مدیریت کنند و عنوان کرد: توصیه میشود دمای منازل بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد تنظیم شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه خاموش کردن سیستم حرارتی اتاقهای بلااستفاده و همچنین گرفتن درز در و پنجرهها با کمک درزگیر را از دیگر راهکارهای مدیریت مصرف گاز برشمرد و اضافه کرد: پوشاندن دریچههای کولر، کم کردن درجه سیستمهای حرارتی در روز نسبت به شب و کم کردن درجه وسایل گرمایشی در شرایطی که منزل نیستیم نیز میتواند به جلوگیری از قطعی و افت فشار گاز کمک کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد