به گزارش جام جم آنلاین، در طول عفونت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ هر پروتئین ویروسی عملکردهای منحصر به فردی را انجام میدهد. این ویروس با فاکتورهای مختلف پروتئین سلولی میزبان تعامل دارد و این عمل امکان تکثیر ویروس را فراهم میکند.
دانشمندان این مطالعه خیلی سخت در تلاش بودند تا دریابند پروتئین های کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به کدام پروتئینهای انسانی متصل میشوند.
دانشمندان دانشگاه اوپسالا در مطالعه اخیرشان روش جدیدی را برای نقشهبرداری از تعاملات در مقیاس بزرگ بین پروتئینهای انسانی و پروتئینهای ویروس کرونا توسعه داده و از آن استفاده کردهاند. روش آنها اطلاعات ارزشمند جدیدی را ارائه کرده است.
با استفاده از این اطلاعات، آنها نشان دادند که مسدود کردن یکی از این فعل و انفعالات، عفونت سلولهای انسانی توسط کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را مهار میکند.
محققان دانشگاه اوپسالا با همکاری دانشمندان دانشگاه کپنهاگ، برهمکنش بین پروتئین ویروسی و پروتئین انسانی را در یک سیستم پیچیدهتر تایید کردند. این کار درک آنها از آنچه در سلول اتفاق میافتد( هنگامی که ویروس کنترل تعامل را به دست میگیرد) را افزایش داده است.
یافتههای این مطالعه میتواند به توسعه عاملی که سبب مهار شدن کووید ۱۹ میشود، بیانجامد. علاوه بر فعل و انفعالات کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که باعث کووید ۱۹می شود، این روش همچنین میتواند برای تعیین بسیاری از تعاملات سایر پروتئینهای ویروس کرونا مانند کروناویروس سندرم حاد تنفسی و کروناویروس مرس و کروناویروسهای رایجتر استفاده شود.
این یافتهها بینش گستردهای را در مورد اینکه چگونه کروناویروسهای مختلف به صورت متفاوتی عمل میکنند ، ارائه میدهد و میتواند به دانشمندان کمک کند تا به صورت بهتری برای مقابله با انواع جدید ویروسها آماده شوند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت