به گزارش جام جم آنلاین، در تازهترین مکاتبه صورت گرفته از سوی معاون فنی گمرک ایران با رئیس سازمان غذا و دارو، جزییات واردات واکسن از ۱۵ بهمنماه سال گذشته تا ۱۲ آبانماه سال جاری اعلام شده که نشان میدهد ۱۴۶ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۱۰۸ دوز واکسن کرونا طی ۸۰ محموله از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی به صورت حمل یکسره از پای پرواز تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است.
جزییات واردات ۱۴۶ میلیونی در ۴ نوع
براساس این گزارش، از مجموع واکسن وارداتی ۱۲۹ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۲۹۸ دز سینوفارم چین بوده که معادل ۸۸.۷۳ درصد کل واکسن های وارداتی بوده است.
همچنین ۱۲ میلیون و ۶۹ هزار و ۲۱۰ دوز آسترازنکا از چند کشور وارد ایران شده که ۸.۲۴ درصد کل واکسن ورودی به ایران را تشکیل میدهد.
از مابقی واکسن های وارداتی، سه میلیون و ۳۱۳ هزار و ۶۰۰ دوز اسپوتنیک از روسیه معادل ۲.۲۶ درصد و یک میلیون و ۱۲۵ هزار دز بهارات از هند معادل ۰.۷۷ درصد بوده است.
هر کشور چقدر و چه نوع واکسن به ایران داد؟
اما جزییات این گزارش حاکی از آن است که ۱۲۹.۸ میلیون دوز سینوفارم از چین، یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۰۰ دوز آسترازنکا از چین، سه میلیون و ۳۱۳ هزار و ۶۰۰ دوز اسپوتنیک از روسیه، دو میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دوز آسترازنکا از ژاپن، یک میلیون و ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز آسترازنکا از کره جنوبی، یک میلیون و ۴۵۲ هزار دوز آسترازنکا از ایتالیا، یک میلیون و ۴۴۲ هزار دوز استرازنکا از هلند، یک میلیون و ۱۲۵ هزار دز بهارات از هند، یک میلیون آسترازنکا از اتریش، یک میلیون استرازنکا از لهستان، ۹۶۳ هزار دُز آسترازنکا از روسیه و ۱۵۰ هزار دوز آسترازنکا از یونان وارد ایران شده است.
در مهر بیشترین حجم واردات واکسن انجام شد
در رابطه با واکسنهای وارداتی به تفکیک ماه نیز گزارش معاون فنی گمرک ایران از این حکایت دارد که در سال جاری در آبان بیش از ۲۵.۹ میلیون، مهر بیش از ۶۰ میلیون، شهریور ۳۳.۶، مرداد ۱۳.۴، تیر ۶.۴، خرداد ۱.۲، اردیبهشت ۳.۶، فروردین ۱.۳ میلیون وارد شده و در سال گذشته در اسفند ۵۷۵ هزار و بهمن ۱۲۰ هزار دُز واکسن وارد ایران شده بود.
بر این اساس، بیشترین حجم واکسن وارداتی به ایران در مهرماه امسال انجام شده است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت