به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: با مراجعه خانم جوانی به پلیس فتا و طرح شکایتی با موضوع کلاهبرداری اینترنتی ارز دیجیتال معادل ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تحت عنوان سیگنال دهی و سرمایهگذاری ارز دیجیتال، پرونده اولیه تشکیل و برای پیگیری در اختیار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: در تحقیقات پلیس مشخص شد متهم با راهاندازی کانال آموزشی در شبکه اجتماعی تلگرام و واتساپ در زمینه مشاوره در خریدوفروش ارز دیجیتال فعال و اقدام به فریب قربانیان خود و دریافت ارز دیجیتال کرده است.
سرهنگ کسانی تصریح کرد: متهم جهت پنهان کردن ردپای خود مبالغ دریافتی را بهصورت ارز دیجیتال دریافت کرده و هیچ سرنخی برای شناسایی باقی نگذاشته بود اما کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و علمی و جمعآوری ادله دیجیتال متهم که هفده سال سن داشت را دریکی از استانهای شمالی کشور شناسایی کردند.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اهمیت موضوع تیمی متخصص از کارشناسان به استان موردنظر اعزام و متهم را با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر و ادله جرم را ضبط گردد.
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد: کاربران فضای مجازی باید توجه داشته باشند اعتماد به افرادی که از طریق فضای مجازی با آنها آشنا شده و هیچ شناختی نسبت به ایشان ندارند اشتباه بوده و در بسیاری از مواقع به کلاهبرداری منجر میشود همچنین باید از معامله با ارزهای دیجیتال با توجه به پیچیدگی رسیدگی و تمایل کلاهبرداران به استفاده از آن اجتناب کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت