به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، این زن وقتی در مقابل قاضی دادگاه خانواده قرار گرفت، درباره ماجرای زندگیاش گفت: شوهرم مرد خودخواهی است؛ آنقدر خودخواه که زندگیمان را نابود کرد. من و سپند تصمیم گرفتیم خانهمان را رنگ کنیم و از همانجا متوجه شدم شوهرم تا چه اندازه مردی خودخواه و خودرایی است و زندگی در کنار او فایدهای ندارد. من همیشه دوست داشتم رنگ خانهمان آبی و طوسی باشد و از روزی که تصمیم به انجام اینکار گرفتیم به شوهرم گفتم که دوست دارم رنگ دیوارهای خانه آبی و طوسی باشد ولی سپند کاری کرد که بهشدت شوکه شدم. او روزی که قرار بود خانهمان رنگ شود، مرا به خانه پدرم فرستاد و گفت وقتی که کار رنگ تمام شد دنبالت میآیم. من هم با کلی ذوق به خانه پدرم رفتم و پس از چند روز سپند به دنبالم آمد. در حالیکه بهشدت خوشحال بودم به خانهمان رفتم اما آنجا شوکه شدم. سپند بدون اینکه به من بگوید کل خانه را رنگ کرم زده بود. یعنی همان رنگی که خودش دوست دارد. آنقدر تعجب کردم که همانجا با شوهرم درگیر شدم. باورم نمیشد که تا این اندازه مرا نادیده گرفته باشد. موضوع رنگ خانه نیست، مساله خودخواهی شوهرم است؛ اینکه مرا ندید و نظر من برایش مهم نبود. خیلی فکر کردم اما بعد از این درگیری دیگر دلم نمیخواهد در کنار سپند زندگی کنم. برای همین تصمیم گرفتیم به زندگی مشترکمان پایان دهیم.
در ادامه شوهر این زن نیز به قاضی گفت: آقای قاضی به نظر من رنگ خانه آنقدر موضوع مهمی نبود که همسرم بخواهد به خاطر آن چنین جنجال بزرگی به راه بیندازد. او وقتی خانه را دید به من ناسزا گفت و حتی به خانوادهام هم توهین کرد و چنان دعوایی به راه انداخت که شوکه شدم. باورم نمیشد به خاطر چنین مساله سادهای، اینطور رفتار کند. انگار چهره واقعیاش را به من نشان داد. برای همین من هم تصمیم گرفتم به زندگی در کنار او پایان دهم. رفتار این زن متعادل نیست و وقتی بهخاطر چنین مساله سادهای این درگیری را به راه میاندازد، حتما در آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد. تصور میکردم ماندانا اگر رنگ خانه را ببیند متوجه میشود که چقدر بهتر از رنگی است که خودش انتخاب کرده و حتی از من تشکر میکند اما برخورد بدی کرد و بعد هم به خانه پدرش رفت.
در پایان نیز قاضی سعی کرد این زوج را از جدایی منصرف کند ولی وقتی اصرار آنها را دید رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد و از این زوج خواست در این مدت با یک مشاوره خانواده صحبت کنند تا شاید مشکلشان حل شود.
سارا شقاقی، روانشناس دراینباره میگوید: زن و شوهرهایی که زیر یک سقف با هم زندگی میکنند و عاشق هم هستند باید از همان ابتدا اگر از چیزی ناراحت میشوند، ناراحتی خود را بیان کنند اما در یک فضای صمیمی و با جملات منطقی سعی کنند، طرف مقابل را قانع کنند. آنها نباید با شریک زندگیشان درگیر شوند و رفتارهای عصبی از خود نشان دهند؛ چراکه این مساله باعث ایجاد کینه و لجبازیشده، پرده احترام از بین میرود و زوج دیگر برای هم ارزشی قائل نیستند. اگر زن و شوهر ایرادات یکدیگر را که باعث آزارشان میشود با لحن و رفتار بدی بیان کنند عاقبتی برایشان پیش میآید که دیگر نمیتوانند به هیچ طریقی آن را درست کنند. از طرف دیگر بهتر است زوجها در مورد اختلاف عقایدشان با ملایمت و کاملا منطقی با هم صحبت کنند تا با اختلاف جدیتری مواجه نشوند. گاهی اختلاف سلیقه باعث جنجال در زندگی میشود که ریشه اصلی آن مربوط به خودخواهی است. طرف دیگر حس میکند سلیقه و عقایدش مهم نبوده و همسرش با خودخواهی به علایق خودش توجه کرده است و این نادیدهگرفتن میتواند کمکم به مشکلی اساسی و جدی در زندگی زوجین تبدیل شود. پس بهتر این است که قبل از تبدیلشدن موضوع به بحران، روشی برای حل آن پیدا کنند و در محیطی صمیمی و با گفتوگو به تفاهم برسند.
سیما فراهانی - ضمیمه تپش روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد