به گزارش جام جم انلاین اصفهان ؛
رییس خانه فرهنگ آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: برنامه "جاری حیات" قدیمی ترین و باسابقه ترین برنامه رادیویی است که شرکت آب و فاضلاب با مشارکت صدا و سیما تولید کرده و روی آنتن می رود.
زهره تشیعی با اشاره به این که تولید و پخش برنامه جاری حیات از خرداد 1393 آغاز و در طول این سال ها بدون وقفه از صدای مرکز اصفهان پخش شده است افزود: در این مدت 2118 برنامه معادل 28 هزار و 470 دقیقه محتوای آموزشی و سرگرمی تولید و به مخاطبان عرضه شده است.
وی هدف این برنامه را ترغیب مشترکین به مصرف بهینه آب عنوان کرد و افزود: در مدت هشت سال تولید و پخش برنامه جاری حیات سعی شده تا با استفاده از ظرفیت نویسندگان، تخبگان، هنرمندان، شعرا و اصحاب رسانه، راه کارهای گوناگون مصرف بهینه آب به قشرهای مختلف مردم آموزش داده شود.
وی با اشاره به ترغیب بهره برداران مختلف به مصرف بهینه آب گفت: در برنامه جاری حیات با مشترکین کم مصرف در بخش خانگی، صنعت و کشاورزی در خصوص چگونگی راهکارهای مصرف بهینه آب گفتگو شده و به عنوان الگو در مصرف درست آب به مردم معرفی شدند .
تشیعی به اهمیت ترغیب کودکان و نوجونان به مصرف بهینه آب در برنامه جاری حیات پرداخت و گفت: در این برنامه آموزش کودکان و نوجونان در خصوص درست مصرف کردن آب از اهمیت خاصی برخوردار بوده به طوری که در سال های قبل از شیوع ویروس کرونا بسیاری از برنامه های جاری حیات با حضور کودکان و نوجوانان تولید می شد.
وی ادامه داد: در سال 1400 بخشی با عنوان "حرف راست را از بچه بشنو" به این برنامه اضافه شده و کودکان با زبان خودشان، هم سن و سال های خود را به مصرف بهینه آب ترغیب می کنند.
رئیس خانه فرهنگ آب آبفای استان اصفهان افزود: عوامل و کارشناسان برنامه رادیویی جاری حیات تاکنون با حضور در تمامی شهرستان های استان، در میان مردم آن منطقه راه های درست مصرف کردن آب را آموزش دادند.
وی اعلام کرد: در سال جاری با توجه به اهمیت فرهنگ سازی مصرف بهینه آب همه روزه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9:45 تا 9:55 برنامه جاری حیات از صدای مرکز اصفهان پخش می شود
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت