مهار تمام جهش‌های کرونا با واکسن هندی پایدار در گرما

محققان هندی سرگرم ابداع واکسن جدید کرونا هستند که در گرما پایدار می‌ماند و علیه همه گونه‌های این ویروس موثر است.
کد خبر: ۱۳۲۸۵۰۷
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، بیشتر واکسن‌های کووید-۱۹ مورد تأیید که در حال حاضر در سراسر جهان استفاده می‌شوند به نوعی به نگهداری در یخچال نیاز دارند. حمل و نقل این محصولات به زنجیره تأمین فریزر و روش‌های حمل و نقل کنترل شده با دما به نام «زنجیره سرد» متکی است.

واکسن کرونای «اکسفورد-آسترازنکا» باید در دمای میان ۲ تا ۸ درجه سانتی گراد نگهداری شود. واکسن کرونای «فایزر- بایون تک» به سردخانه تخصصی و دمای منفی ۷۰ درجه سانتیگراد نیاز دارد.

با این حال، مکان‌هایی در استرالیا، هند-اقیانوس آرام و در سراسر جهان وجود دارد که در آنجا نگهداری از این واکسن‌ها در دمای پایین امکان پذیر نیست. همچنین ممکن است به دلیل آب و هوای فصلی در برخی مناطق برق به طور منظم قطع شود و بسیاری از مکان‌های دور افتاده یا مکان‌هایی که منابع محدودی دارند، ممکن است به فریزر‌هایی که این درجه حرارت‌های فوق خنک را تامین می‌کنند، دسترسی نداشته باشند.

محققان اکنون در سراسر جهان سرگرم فعالیت در زمینه تولید واکسن‌های کرونای مقاوم در برابر گرما هستند. پژوهشگران موسسه علوم هند (IISc) و شرکت بیوتکنولوژی Mynvax در حال توسعه یک نامزد جدید واکسن کرونای «گرم» هستند که نیازی به نگهداری در یخچال ندارد.

نتایج آزمایشات انجام شده نشان داده است که فرمولاسیون Mynvax باعث ایجاد یک واکنش ایمنی قوی در موش‌ها نسبت به SARS-CoV-۲، ویروس عامل ابتلا به کووید-۱۹ می‌شود. این واکسن در دمای ۳۷ درجه سانتی گرد تا یک ماه و در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد تا ۹۰ دقیقه پایدار می‌ماند.

محققان در مطالعه ای، نمونه‌های خون موش‌های واکسینه شده با فرمولاسیون‌های مختلف نامزد واکسن کرونای Mynvax را در برابر همه انواع مهم ویروس کرونا از جمله گونه دلتا کرونای که اکنون در سراسر جهان و بخش‌های از استرالیا در حال گسترش است، بررسی کردند.

مهار تمام جهش‌های کرونا با واکسن هندی پایدار در گرما

موش‌ها فرمول‌های مختلفی از نامزد واکسن Mynvax را دریافت کردند تا مشخص شود کدام یک بهترین واکنش آنتی بادی را ارایه می‌دهد.

محققان نمونه‌های خون موش‌های حاوی آنتی بادی را در معرض چندین سویه ویروس زنده کرونا قرار دادند. این آزمایش‌ها شامل نسخه‌های آلفا، بتا، گاما و دلتای ویروس SARS-CoV-۲ که موجب ابتلا به کووید-۱۹ می‌شود، بود.

آن‌ها گفتند: داده‌های ما نشان می‌دهد که تمام فرمولاسیون‌های Mynvax منجر به ایجاد پادتن‌هایی می‌شود که قادر به خنثی سازی مداوم و موثر انواع گونه‌های «آلفا»، «بتا»، «گاما» و «دلتای» ویروس کرونا است.

آن‌ها افزودند: برخورداری از یک واکسن مقاوم در برابر گرما برای مکان‌های دورافتاده یا مکان‌هایی که منابع محدود و آب و هوای گرمی دارند، حیاتی است.

این محققان خاطرنشان کردند: نتایج این مطالعه به تصمیم گیری برای استفاده از فرمول Mynvax در مرحله اول آزمایشات بالینی روی انسان کمک خواهد کرد.

مقامات هندی اکنون سرگرم برنامه ریزی برای انجام مرحله اول آزمایشات بالینی با استفاده از مناسب‌ترین فرمولاسیون نامزد این واکسن کرونا در اواخر سال جاری میلادی هستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها