به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، اوایل زمستان سال گذشته، طراح جواهری با مراجعه به شعبه دوم دادیاری دادسرای ناحیه 34تهران از سرقت اموال داخل کارگاهش در غرب تهران خبر داد.
پرونده به پلیس آگاهی تهران ارسال شد و شاکی درتحقیقات گفت: مدیریت دو کارگاه طراحی جواهر را داشتم. به خاطر شیوع کرونا به یکی از آنها که موروثی بود و در طبقه اول ساختمان دو طبقهای در غرب تهران قرار داشت، کمتر سر میزدم. یک روز از طریق همسایهها متوجه شدم افراد مشکوکی به آنجا تردد دارند. خودم را به آنجا رساندم و دیدم قفل در کارگاه شکسته و اموالی از آنجا دزدیده شده است.
پس از این شکایت، پلیس به دنبال سارقان این کارگاه بود تا اینکه به فاصله چند ماه بعداز آن، چهار بار دیگر کارگاه طراحی جواهر سازی شاکی مورد سرقت قرار گرفت و چهارمیلیارد تومان اموال با ارزش همراه
50 عدد ماژیک و مدادرنگی ترکیهای مخصوص طراحی جواهر از آنجا سرقت شد. درادامه جستوجوها، هفته گذشته ماموران از طریق شاکی با خبر شدند، وانت باری حوالی کارگاه تردد مشکوک دارد که همزمان با حضور پلیس، خودرو توقیف و راننده بازداشت شد.
او فردی سابقهدار بود که در تحقیقات گفت: سرکردهمان سارقی حرفهای به نام فرشید است. چند ماه قبل از آغاز سرقتها با او و سه عضو دیگر باند که همگی معتاد و خلافکار بودند، آشنا شدم. در خیابانها به دنبال خانه و کارگاهها برای سرقت بودیم که کارگاه طراحی جواهر را پیدا کردیم و همراه همدستانم پنج بار به آنجا دستبرد زدیم. با اعتراف این متهم، سرکرده و سه عضو دیگر باند بازداشت و به جرایمشان اعتراف کردند و مشخص شد سرکرده باند تصاویر طراحی شده از جواهرات را به جواهرسازهای معروفی فروخته است. همچنین معلوم شد مهرداد 35 ساله یکی از اعضای باند،50 عدد ماژیک و مدادرنگی مخصوص طراحی جواهرات را به خانه برده و بدون اطلاع از ارزش 10میلیونی آنها، مدادها را به دخترش داده تا با آن نقاشی کند. تحقیقات از اعضای این باند برای رازگشایی از جرایمشان ادامه دارد.
گروه حوادث روزنامه جام جم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد