امتحان نهایی وزیر در مجلس

کم نیستند دانش‌آموزان و والدینی که از نحوه برگزاری امتحانات نهایی گله دارند، چراکه بی‌توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل برگزاری امتحانات، احتمال شیوع بیماری کرونا را در بین دانش‌آموزان افزایش داده است.
کد خبر: ۱۳۱۷۳۹۸

پیش از برگزاری آزمون‌ های نهایی پایه‌های نهم و دوازدهم، دو جبهه از موافقان و مخالفان برگزاری حضوری آزمون‌ها شکل گرفت که هرکدام دلایل خاص خودشان را برای برگزاری مجازی یا حضوری امتحان‌ها داشتند اما در نهایت، با تصمیم ستادملی مقابله با کرونا و با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل آزمون، برگزاری حضوری آزمون‌ها قطعی شد.

آزمون‌هایی که تصور می‌شد به دلیل حواشی پیش‌آمده، از بالاترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی برخوردار باشد اما در چند روز اخیر گزارش‌هایی به دست برخی نمایندگان رسیده که از روند دیگری در مراکز برگزاری آزمون حکایت دارد.

طبیعی است وزارت آموزش و پرورش باید پیش از اجرایی کردن امتحانات دانش‌ آموزان به شکل حضوری، تدابیر لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را در نظر می‌گرفت که دیده‌ها و شنیده‌ها حاکی از این است که این اتفاق نیفتاده و پروتکل‌های لازم برای حفظ سلامت دانش‌آموزان رعایت نمی‌شود.

گزارش‌هایی که از نگرانی‌های خانواده‌ها و دانش‌آموزان به دستمان رسیده از این حکایت دارد که در برخی مدارس ازدحام دانش‌ آموزان مقابل در مدارس زیاد است، فاصله مناسب صندلی‌ها رعایت نمی‌شود و در محل برگزاری آزمون سیستم تهویه مناسبی وجود ندارد.

علاوه بر این برخی دانش‌آموزان می‌گویند موادضدعفونی‌کننده و صابون مایع نیز به‌درستی در دسترس دانش‌آموزان قرار نمی‌گیرد. مواردی که طبیعتا می‌تواند باعث شیوع بیماری و گرفتاری دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها بشود.

به این ترتیب افزایش چنین گزارش‌هایی باعث شد طرح سوال از وزیر آموزش و پرورش را مطرح کنیم تا ایشان در اولین فرصت ممکن در کمیسیون تخصصی حضور پیدا کنند و به این سوال پاسخ بدهند چرا تدابیر لازم برای رعایت بدیهی‌ترین پروتکل‌ها و حفظ جان دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان رعایت نشده است؟

نکته دیگر که در این میان نباید فراموش کرد این است که در یک‌سال گذشته و با فراگیری ویروس کرونا، آزمون‌های متعددی به صورت حضوری، مانند کنکور و امتحانات نهایی برگزار شد؛ فرصتی که می‌توانست تجربه‌ای برای شناخت و رفع اشکالات و ضعف‌های سایر آزمون‌های حضوری پیش‌رو باشد، اما به نظر می‌رسد این اتفاق نیفتاده و تجربه آزمون‌های گذشته، منجر به بهبود کیفیت برگزاری آزمون‌های حضوری در شرایط کرونا نشده است؛ اتفاقی که به نظر می‌رسد دلیلی جز سوءمدیریت ندارد.

در واقع این همان سوالی است که باید از وزیر آموزش و پرورش پرسیده شود و وزیر پاسخگوی چرایی این ضعف و کم‌کاستی باشد.

در شرایط فعلی، ما نمایندگان مجلس، با در دست داشتن ابزارهای نظارتی، وظیفه خود می‌دانیم با سوال، تذکر و استیضاح به بهبود شرایط فعلی کشور کمک کنیم.

در حال حاضر با مطرح کردن سوال درباره چرایی رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در محل برگزاری آزمون امتحانات نهایی شروع کرده‌ایم و اگر لازم باشد، مسائل دیگری را نیز در این خصوص پیگیری خواهیم کرد.

زهره الهیان - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس / روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها