به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:بیماران خاص و صعب العلاجی که در سامانه دانشگاه علوم پزشکی ثبت نام کرده اند می توانند از برخی خدمات دارویی به صورت رایگان بهره مند شوند .
دکتر روشنی افزود: تعداد بیمار خاص و صعب العلاج استان که در سامانه دانشگاه علوم پزشکی ثبت شده اند ۴ هزار و ۵۰۶ نفر است و ممکن است برخی از این بیماران به دلایلی هنوز اقدام به ثبت نام در این سامانه نکرده باشند.
وی خاطر نشان کرد: بیماران خاص و صعب العلاج می توانند برای ثبت نام به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.
معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: از آغاز واکسیناسیون کرونا تا کنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار در استان واکسن کرونا دریافت کرده اند و مشکلی در زمینه واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج وجود ندارد.
او همچنین یادآور شد: برای تزریق واکسن به این بیماران اطلاع رسانی های لازم در فضای مجازی ، رسانه ها و دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است و نیمی از جمعیت بیماران خاص واکسن کرونا دریافت کرده اند
روشنی اظهار کرد: همچنین فراخوان انجام واکسیناسیون بیماران هم در سایر شهرستانها ی استان صورت گرفته است.
معاون درمان دانشگاه ادامه داد: انجام اعمال جراحی در زمان شیوع کرونا ریسک بسیار بالایی دارد و بر اساس دستورالعملهای وزارت بهداشت و برای کمک به سلامت بیماران انجام اعمال غیر ضروری که در آن مصرف داروهایی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند و از حساسیت ویژه ای برخوردارند با زمان سنجی و در صورت مناسب بودن شرایط انجام می شود .
وی گفـت: همچنین تعداد ۶۴۲ بیمار دیالیزی در استان وجود دارد و این در حالی است که اعمال جراحی بیماران پیوند کلیه یک جراحی در سطح فوق تخصصی است .
روشنی یادآور شد: فرآیند جراحی پیوند کلیه از سال ۱۳۶۸ در استان کرمانشاه کلید خورد و کرمانشاه در زمینه اعمال جراحی پیوند کلیه رکوردار است و از آن زمان تاکنون حدود ۱۸۰۰ جراحی پیوند کلیه در استان کرمانشاه انجام شده است.
وی در پایان گفت: در سال گذشته چهار عمل پیوند کلیه و امسال نیز تا کنون دو مورد عمل جراحی پیوند کلیه در استان انجام شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد