به گزارش جام جم آنلاین قزوین، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور در مراسم اختتامیه جشنواره مستند یادگار گفت: در چند سال گذشته ۶ هزار طرح مرمت آثار تاریخی و فرهنگی در کشور با مشارکت و سرمایه گذاری مردم اجرایی شده است که نشان از توجه و دغدغه مندی مردم به این بخش دارد.
وی افزود:حتی در مدت شیوع بیماری کرونا هیچ کارگاه مرمتی در کشور متوقف نشد و در کنار اشتغالزایی برای حفظ منابع و میراث فرهنگی کشور تلاش گردید.
طالبیان با تاکید بر صیانت و حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی کشور، افزود: متاسفانه در حوزههای فرهنگی نظیر معماری و حفظ میراث فرهنگی و معنوی نتوانستیم خیلی حرکت ارزشمندی انجام دهیم.
معاون میراث فرهنگی کشور گفت: ما از درخت ۱۱ هزار ساله تاریخ و تمدن ایرانی ریشه میگیریم و بسیاری از مسائل فرهنگی و میراثی ما برای مردم سراسر جهان جذاب است، از این رو آمادگی کامل داریم که در تمامی مراکز میراثی با تیمهای مستندساز و فیلم ساز همکاری کنیم تا این یادگاریهای ارزشمند برای نسلهای آینده به تصویر کشیده شود.
طالبیان تصریح کرد: میراث فرهنگی و معنوی کشور به اندازه کافی در بین مردم دارای جذابیت است و فقط وظیفه ما در این بین ایجاد هماهنگی بین تیمهای هنری و مستندساز و فعالان این بخش است تا بتوانیم این داشتههای ارزشمند را برای آیندگان ثبت و ضبط کنیم.
وی اضافه کرد: هم اکنون برای مجموع سعدالسلطنه با ۵۶ کاروان سرا اقدامات اولیه برای ثبت جهانی انجام شده است و یکی از بزرگترین کاروانسراهای جهان با معماری ویژه ایرانی به ثبت خواهد رسید.
طالبیان خاطر نشان کرد: همچنین هفته گذشته پنج مجموعه مهم برای ثبت در میراث فرهنگی جهان اسلام آماده و ارسال شده که یکی از این آثار منظر فرهنگی الموت است.
معاون میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: تلاش بر این است که محتواهای فرهنگی برای معرفی ارزشهای میراثی نظیر کاروانسراهای ایرانی، گنبدهای ایرانی و آثار باستانی و ارزشمند کشور تهیه و به مخاطبان ارائه شود.
طالبیان افزود: استان قزوین نیز به عنوان مهد تمدن و فرهنگ میتواند در بسیاری از این موارد پیشتاز باشد.
معاون میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: بسیار خرسندیم که قزوین میزبانی این جشنواره ارزشمند را بر عهده گرفته است و آمادگی داریم طی سالهای آینده نیز حامی برگزاری این جشنواره در استان قزوین باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت