به گزارش جام جم آنلاین ، ما روی داغ ترین کره زمین در تاریخ زندگی می کنیم. همه گیری کرونا و رکوردهای اقتصادی مانع از آن شده است که به بحران شدید گرم شدن کره زمین که فجایع متعددی به بار می آورد توجه شود. برخی از این بحران ها از کرونا خطرناک تر و مرگبارتر هستند.
ذوب شدن یخچال های طبیعی منجر به افزایش سطح دریاها و پیشروی در خشکی و از بین رفتن اکوسیستم های مختلف خواهد شد ضمن اینکه زندگی انسان را به مخاطره می اندازد.
گرمای شدید نیز خود مرگ و میر زیادی به بار خواهد آورد ضمن اینکه باعث می شود تا حجم زیادی از محصولات کشاورزی از بین برود که این موضوع در کنار قطع شدن بارندگی های مکرر سبب قحطی و گرسنگی در نقاط مختلف جهان می شود، حتی در نقاطی که قحطی در آن سابقه نداشته است.
سه بحران اساسی تغییرات اقلیمی این موارد هستند:
تغییر درجه حرارت جهانی
ناهنجاری دمای ماهانه در مقایسه با سال های آغازین بسیار بیشتر شده است. اکنون حرارت در سطح کره زمین 0.67 درجه سانتیگراد بیشتر از مدت مشابه در سال های بین 1951 تا 1980 است. 0.67 عدد کمی به نظر می رسد اما این عدد یعنی فاجعه، یعنی گرمای مرگ آور و قحطی و خشکسالی.
دی اکسیدکربن اتمسفر
واحد هفتگی کربن، 419.28 متر واحد به ازای هر یک میلیون مترمربع از فضای اتمسفر است. بخش در میلیون (ppm)، نمونههایی از این نوع یکا غلظت است که به صورت نسبت مولی یا جرمی ماده مورد نظر در محلول سنجیده میشود.
سطح دریا
تغییر سطح جهانی دریا بحران اساسی و بزرگ دیگر است. افزایش 69.21 میلی متری سطح آب دریاها و اقیانوس ها چیزی بیش از بحران تلقی می شود. پیشروی در خشکی باعث از بین رفتن اکوسیستم ها می شود و مرگبار است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید