حسینی در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد؛

از وین آبی گرم نمی شود / عملکرد دولت ، مردم را نا امید کرده است

دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی می گوید اگر رئیسی به طور رسمی گام به انتخابات ریاست جمهوری بگذارد بین طیف اصولگرا وفاق شکل می گیرد و این اتفاق مشارکت مردمی در انتخابات را بالاتر خواهد برد.
کد خبر: ۱۳۱۱۳۲۰

 

به گزارش جام جم آنلاین ،   سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ، استاد دانشگاه تهران  و وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی  در گفت و گو با جام جم آنلاین عنوان کرد: در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 بنا به دلایل مختلف آن شور و نشاط همیشگی را شاهد نیستیم. یکی از عوامل فراگیری کرونا است، که مانع تشکیل جلسات و  اجتماعات پرشور به مانند گذشته است و این موضوع  تاثیر منفی بر هیجانات دوران انتخابات دارد.

حسینی گفت: از سوی دیگر نارضایتی مردم به دلیل مشکلات معیشتی و اقتصادی نیز بسیار تاثیرگذار است. نیاز است که دراین باره توضیحاتی داده شود تا مردم بدانند با حضور در انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح است که می توانند  روند فعلی و مدیریت اجرایی کشور تغییر ایجاد کنند.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران افزود: لازم است در شرایط فعلی همه گیری کرونا تبلیغات انتخاباتی به صورت مجازی باشد و اطلاع رسانی  کافی از سوی کاندیداها انجام شود. در دو ماه باقی مانده لازم است فعالان سیاسی و رسانه ها تحرک بیشتری داشته باشند تا شور و نشاط انتخاباتی شکل بگیرد. رسانه ملی اقداماتی را دراین خصوص شروع کرده است ولی ضرورت دارد از نظر حجم و محتوی بیش از این عنایت شود؛ ابعاد مختلف انتخابات و آثار و نتایجی که در داخل کشور و صحنه بین المللی دارد، به درستی تبیین شود و ابهامات و سوالاتی که در اذهان جامعه وجود دارد پاسخ داده شود.

از وین آبی گرم نمی شود / عملکرد دولت ، مردم را نا امید کرده است

وی ادامه داد: معاندان و مخالفان جمهوری اسلامی می خواهند به مردم القا کنند که حضورشان در انتخابات ریاست جمهوری نتیجه ای ندارد، در حالیکه حضور مردم در انتخابات همیشه در تقویت ایران عزیز تاثیرگذار بوده است و در رویداد بزرگ ۲۸ خرداد نیز مشارکت گسترده و انتخاب درست مردم می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات شود. دو جناح و جریان اصلی کشور همیشه در انتخابات ریاست جمهوری کاندیداهای خودشان را داشته اند؛ و  به هر میزان رقابت جدی‌تر و در عین حال سالم‌تر باشد شوق بیشتری برای حضور پای صندوقهای رأی ایجاد می کند.

 

علت داغ نشدن تنور انتخابات

این استاد دانشگاه تهران بیان داشت: یکی از دلایل داغ نشدن تنور انتخابات این است که مثل همیشه تبلیغات میدانی و چهره به چهره  صورت نمی گیرد. در گذشته از یک سال قبل از برگزاری انتخابات شاهد تبلیغات گسترده بودیم؛ کاندیداها به سفرهای استانی می رفتند و در اجتماعات شرکت می کردند. در تهران نیز  کاندیداها با  اقشار مختلف و گروه های متنوع جلسات موثری داشتند و دیدگاه ها و برنامه های خود را اعلام می کردند.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در شرایط فعلی که کشور از لحاظ کرونا در وضعیت قرمز است اگر هم کاندیداها در استان ها و شهرهای مختلف حضور پیدا کنند در جمع های بسیار محدود و چند نفره خواهند بود. این روند نمی تواند منجر به جریان سازی شود و موج آفرینی کند.

حسینی خاطرنشان کرد: از سویی عملکرد ضعیف هشت سال گذشته دولت باعث شده مردم از وضع موجود ناراضی باشند و به همین دلیل شور همیشگی در روزها و هفته های منتهی به انتخابات را نمی بینیم. البته هر قدر به زمان انتخابات نزدیک تر شویم بحث ها در این رابطه جدی تر خواهد شد و مردم هم حضور قابل قبول خود را نشان خواهند داد.

دبیرکل کانون دانشگاهیان  اذعان داشت:  مردم بصیر ایران تحت تاثیر تبلیغات رسانه های بیگانه قرار نخواهند گرفت، چون  می دانند تشویق رسانه های بیگانه به عدم مشارکت در واقع به نفع دشمنان قسم خورده این آب و خاک و به زیان ملت شریف ایران است.

 

تفرقه جریان اصولگرایی؟

حسینی در رابطه با وضعیت اصولگرایان در آستانه انتخابات تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۱۴ نفر در مظان کاندیداتوری هستند که این وضع غیر قابل قبول است و باید سامان پیدا کند. به زیان جبهه انقلاب است که این تعداد کاندیدا داشته باشد، دوستانی که اقبالی در بین مردم ندارند بهتر است به کمک گزینه اصلی بشتابند تا انسجام بیشتری شکل بگیرد و نیروها در سراسر کشور از حالت سر درگمی و انفعال خارج شوند.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: فرصتی چندانی باقی نمانده است،  کاندیداها  غالبا سوابق ارزنده‌ای دارند و یا در گذشته داشته‌اند اما مردم شناخت کافی از اکثر آنها ندارند و این عزیزان در فرصت کم باقی مانده نمی توانند توانایی‌ها و برنامه‌های خود را معرفی کنند بنابراین عقل سلیم حکم می کند که به نفع گزینه نهایی کنار بروند.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران گفت: در حال حاضر حداقل سه جریان در جبهه انقلاب و اصولگرایی کار می کنند؛ شورای ائتلاف، شورای وحدت و جبهه پایداری. البته احزاب و تشکل های دیگری هم هستند. این تفرقه و این تعدد اگر ادامه داشته باشد قطعا به زیان نیروهای انقلاب خواهد بود و همان اتفاقاتی که در سال 92 رخ داد تکرار خواهد شد.

حسینی یادآور شد: در سال 92  تکثر کاندیدا داشتیم، اما در جبهه رقیب بر سر یک نفر توافق کردند و آقای روحانی در همان دور اول لب مرزی انتخاب شد. لذا هر چه سریعتر باید یک وفاق و همگرایی در بین نیروهای اصولگرا ایجاد شود تا بتوانند نتیجه انتخابات را به نفع خودشان به پایان ببرند.

 

گزینه های اصلاحات

سید محمد حسینی در رابطه با گزینه های مورد نظر طیف اصلاحات گفت: جریان اصلاحات چند گزینه مطرح کرده اند و در حال ارزیابی این موضوع هستند که کدام یک از این گزینه‌ها پایگاه های مردمی بیشتری دارند. البته جبهه اصلاحات اینبار با مشکلات متعددی مواجه است ؛ این موضوع را در انتخابات مجلس هم شاهد بودیم که آنها با اقبال عمومی روبرو نشدند.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دلیل عمده این اتفاق هم عملکرد ضعیف دولت در هشت سال گذشته است،دولتی که مورد تایید و ضمانت کل اصلاح طلبان قرار داشت که روحانی می تواند منشا خدمات زیادی باشد. وعده های فراوانی دادند، از برداشتن همه تحریم ها گرفته تا سرمایه گذاری‌های خارجی! آنها وعده رونق اقتصادی کشور را  دادند و روحانی سوگند جلاله خورد که مشکلات را حل می کند. عملی نشدن این وعده ها باعث شد تا پایگاه خود را در میان توده های مردم از دست بدهند و حتی طرفداران پروپاقرص آنها نیز مایوس شوند.

وی عنوان کرد:  اصلاح طلبان اینبار اقبال چندانی ندارند اما تلاش می کنند تا از گزینه‎‌ای که موقعیت بهتری دارد حمایت کنند تا شاید ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم بدهند و با دوپینگ غربیها وارد رقابت شوند. گاهی اوقات از آقای ظریف سخن به میان می آورند، چون تصور می کنند در 100 روز باقی مانده مذاکرات وین به نتیجه ای خواهد رسید و غربی ها امتیازاتی خواهند داد. به عنوان مثال برخی از تحریم ها را بر می دارند و بعد از این اتفاقات اصلاح طلبان می توانند ایشان (ظریف) را به عنوان قهرمان مذاکره و دیپلماسی مطرح کنند!

حسینی اذعان داشت: اتفاقات  هشت سال گذشته و بی فرجام ماندن برجام نشان داد که از دیگ غرب آبی برای ملت ایران گرم نمی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها