به گزارش جام جم آنلاین، حسین قاسمی، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با تشریح اینکه بیشتر شهرها و همه مراکز استان های کشور در وضعیت قرمز بیماری کرونا به سر می برند؛ گفت: با هدف کنترل بیماری کرونا، محدودیت های جدی از سوی ستاد ملی کرونا از روز شنبه این هفته به مدت ۱۰ روز آغاز شده و امید داریم با همراهی مردم بتوانیم جلوی شیوع گسترده بیماری را در کشور بگیریم.
قاسمی با تشریح این موضوع که طرح مدیریت هوشمند جامع کماکان محور برنامه ستاد ملی کرونا قرار دارد؛ گفت: برهه زمانی مقابله با مدیریت بیماری کرونا به دو دوره از اسفند ۹۸ تا آذر سال ۹۹ و بعد از آن قابل تقسیم است.
دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه تصمیمات و مبنای اقدام تا قبل از آذر ماه سال گذشته بر اساس موردی، موضوعی و به اقتضای رفتار بیماری کرونا بوده اما با ابتکار کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در آذر ماه، طرح جامع هوشمند تهیه و به تصویب ستاد ملی کرونا رسید که طبق این طرح دیگر تصمیمات به صورت هوشمند اتخاذ می شود.
قاسمی تشریح کرد: علت اینکه اسم این طرح جامع است بخاطر دربرگیری پنج حوزه اصلی (ادارات؛ تجاری، خدماتی و بازرگانی؛ آموزشی؛ فرهنگی و اجتماعی؛ ترددها) است و هوشمندی اش هم به این دلیل بود که جغرافیای شهرها را مد نظر داشتیم.
وی در این خصوص گفت: متناسب با وضعیت بیماری و بستریها در شهرها الزامات و محدودیت ها را مشخص کردیم.بر مبنای این طرح وضعیت هر شهر، هفتگی یعنی هر چهارشنبه بررسی و ابلاغ میشد.
وی در ادامه با اشاره به همکاری همه نهادها و دستگاههای ذی ربط گفت: واقع امر این است که در این طرح اتاق اصناف، استانداریها، نیروی انتظامی و سایر نهادها همکاری لازم را در اجرای پروتکلهای هوشمند داشته اند.
قاسمی در بخش دیگری از صحبت هایش به اثربخشی طرح جامع هوشمند در مدیریت بیماری کرونا در کشور گفت: قبل از اجرای طرح جامع هوشمند در کشور ۱۶۰ شهر قرمز و ۲۸۵ شهر نارنجی داشتیم؛ با اجرای این طرح تعداد شهرهای قرمز در بازه زمانی ۱۸ هفته ای این فرایند کاملا تغییر یافت و در تاریخ ۲۵ اسفند ماه تعداد شهرهای قرمز به عدد ۹ و نارنجی به ۳۱ رسید.
دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه اصناف بیشترین همکاری را با مصوبات ستاد ملی کرونا طی ۱۴ ماه اخیر داشته اند، ادامه داد: ضرورت دارد به نوبه خود از زحمات و همراهی جامعه اصناف تشکر کنم.
قاسمی در پاسخ به این سوال که رعایت پروتکل ها با مردم بوده و اجرای پروتکل، مربوط به دولت و حاکمیت است؛ ارزیابی تان از حوزه اجرا چیست؟ بیان داشت: نهایت تلاش برای اجرای مصوبات ستاد ملی انجام شده است و توفیقات حاصله هم گویای عملیاتی شدن مصوبات ستاد است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد