به گزارش جام جم آنلاین لرستان، حسین سلاح ورزی افزود: امسال علاوه بر محدودیت های کرونایی و تاثیر آن بر سلامت، کسب و کارهای اغلب حوزه ها دچار مشکل شد و طیف گسترده ای از مشاغل یا تعطیل یا مجبور به کاهش نیروی انسانی شدند.
وی ادامه داد: امسال موضوع تشدید تحریم ها هم یک مسئله جدی بود که از یک سمت به دلیل کاهش ارزش پول ملی و تورمی که به وجود آمد موجب شد جامعه به دلیل از دست دادن قدرت خرید دچار یک نوع افسردگی شود و از سوی دیگر فعالان اقتصادی هم با افزایش قیمت شدید مواد اولیه، قیمت ارز با محدودیت واردات مواجه شدند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان بیان کرد: امیدواریم در سال جدید علاوه بر برطرف شدن مشکلات بیماریکرونا گشایش بینالمللی هم صورت گیرد تا یک برنامه جدید توسعه فعالیتهای اقتصادی در سطح استان را شاهد باشیم.
سلاحورزی افزود: سهم لرستان از سرزمین، جمعیت و منابع تقریباً حدود ۲ درصد می باشد که این سهم بدان معناست که بر اساس توزیع نرمال جایگاه لرستان باید در میانه جدول پارامتر های اقتصادی باشد.
وی تصریح کرد: باید درآمد سرانه مردم و نرخ بیکاری لرستان به اندازه متوسط کشور باشد اما شاهد هستیم که نرخ بیکاری ۲برابر متوسط کشور است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان عنوان کرد: یک عقب ماندگی تاریخی در لرستان وجود دارد و هیچ دولتی هم نمی تواند ظرف ۲ یا سه سال آن را تغییر دهد چرا که منابع کافی برای آن وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اگر در لرستان ظرف چهار سال آینده سالیانه ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید بابت سرمایهگذاری تخصیص یابد شاید پس از چهار سال تغییراتی رخ دهد.