شاید باورش سخت باشد که در دنیای بهشدت رقابتی استارتآپها، فردی پیدا شود که نه منافع مالی بلکه به گفته خودش «بهبود وضعیت اقتصادی مردم کشورش» اولویت اصلی او باشد.
محمد تیموری کارآفرینی است که پلتفرم «خرمشهر اپ» را با هدف ایجاد بستری برای عرضه مستقیم و بیواسطه محصولات و خدمات راهاندازی کرده و آن را به شهید محمد جهانآرا و آسیب دیدگان ۸ سال دفاع مقدس، مردم خوب استان خوزستان و بهخصوص مردم مظلوم خرمشهر تقدیم کرده است.
بنیانگذار اپلیکیشن «خرمشهر اپ» در گفتوگو با جامجم درباره پیشینه و خدمات شرکت تحت مدیریتش میگوید: «تخصص اصلی شرکت خلاق و نوآور «مهندسی راهکار آفرین آدا» که امسال به جمع شرکتهای دانشبنیان هم اضافه شد، در زمینه طراحی و تولید نرمافزارهای اداری و رستورانی است. ما فعالیتمان را از سال ۹۳ بهشکل رسمی آغاز کردیم و سامانه اداری «مایسا» و نرمافزار حسابداری رستوران «کُلاژ» نام دو محصول عمدهای هستند که تاکنون در حوزه نرمافزارهای اداری و رستورانی به بازار عرضه کردهایم. سامانه اداری «مایسا» بهعنوان اولین اتوماسیون اداری دانشبنیان در کشور، مجموعه کاملی از اتوماسیون اداری، بایگانی و دبیرخانه است. یکی از قابلیتهای ویژهای که بعد از شیوع ویروس کرونا به «مایسا» اضافه کردیم، ویدئوکنفرانس کاملا بومی با کیفیت صدا و تصویر بسیار بالاست که حتی از نمونههای خارجی آن هم بهتر است.»
وی درباره سایر مزایای پلتفرم اداری «مایسا» میگوید: «تعریف روالهای اداری آماده (BPMS) و همزمانسازی آن با شبکههای اجتماعی مانند تلگرام، قابلیت ارجاع محتوای تصویری، تنظیم تقویم کاری و جلسات، تگگذاری روی نامهها و تصاویر از امکانات منحصربهفرد «مایسا» هستند. قابلیت ویژه دیگری که موفق به توسعه و بهبود آن شدیم فناوری «OCR» است. این فناوری امکان جستوجو در فایلهای تصویری و حتی اسناد با فرمت پیدیاف را ایجاد میکند که ما دقت آن را به ۱۰۰درصد رساندهایم و همچنین قابلیت جستوجو به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی را در آن ایجاد کردهایم.»
موسس شرکت «مهندسی راهکار آفرین آدا» در خصوص ویژگیها و مزایای نرمافزار حسابداری رستوران «کلاژ» هم میگوید: «ما با رویکرد برطرف کردن دغدغههای رستورانها وارد این حوزه شدیم و با طراحی و تولید نرمافزار حسابداری «کلاژ» توانستیم بخش زیادی از مشکلات این صنف را برطرف کنیم. یکی از این مشکلات استفاده از کاغذ برای چاپ فیش بود که با پیامکیکردن صورتحسابها، کاغذ را بهطور کلی حذف کردیم. از دیگر اقداماتی که در این زمینه صورت گرفت، راهاندازی باشگاه مشتریان و سامانه تخفیفهایی است که میزان فروش رستورانها را بهطور چشمگیری افزایش میدهد. همچنین دستگاههایی بهنام «تبلت-پوز» را وارد این عرصه کردیم که این دستگاهها سه مزیت ویژه دارند؛ یکی دارابودن سیستمعامل اندروید و راحتی کار با آن است، دیگری امکان صدور و مشاهده فیش روی آن و مزیت سوم قابلیت خواندن کارت بانکی و اخذ وجه با استفاده از آن است.»
تیموری ضمن اشاره به فشارهای اقتصادی اخیر بر مردم که بر اثر تحریمهای ناجوانمردانه علیه کشورمان ایجاد شدهاند، میگوید: «از یکسال و نیم پیش کار روی طراحی و ساخت یک بستر فروشگاهی آنلاین را شروع کردیم و در حال حاضر موفق شدهایم وبگاه «خرمشهر اپ» را راهاندازی کنیم. هدف ما از این کار، ایجاد فضایی برای ارتباط کاملا مستقیم فروشندگان و ارائهدهندگان خدمات با مصرفکنندگان بود، به نحوی که ما بهعنوان سازنده این پلتفرم، کوچکترین نقشی در ارتباط میان این دو سوی مبادله نداشته باشیم و مشتری، محصول یا خدمت مد نظرش را مستقیما از فروشنده یا خدمتدهنده دریاقت میکند و هزینه آن را هم به حساب او میپردازد.»
بنیانگذار اپلیکیشن «خرمشهر اپ» میافزاید: «امکانات دیگری هم در این بستر در نظر گرفته شده است. بهطور نمونه یک کیف پول مجازی برای کاربران تعریف شده است که فروشنده موظف است طبق قرارداد درصدی از مبلغ خرید را به این کیف پول برگرداند. به این شکل کاربر میتواند در خریدهای بعدی خود از این مبالغ جمعشده استفاده کند. در زمینه تخفیفهای ارائه شده از طرف فروشندگان هم سازوکاری را طراحی کردهایم که این تخفیف یا حراج، به مشتریان قبلی و کاربران علاقهمند به خرید از آن فروشنده اطلاعرسانی میشود. همچنین «خرمشهر اپ» میتواند باتوجه به موقعیت مکانی کاربر، فروشگاههای نزدیک به او را شناسایی و اعلام میکند.»
تیموری در خصوص سایر امکانات ویژه «خرمشهر اپ» میگوید: «امکانات جانبی متنوعی هم در این پلتفرم در نظر گرفته شده است که میتوانند بهصورت خصوصی و برای عده محدودی از مخاطبان تعریف شده و بهکار گرفته شود. یکی از این قابلیتها پلتفرم ویژه مدیریت ساختمان است؛ این بخش از «خرمشهر اپ» به مدیران ساختمانها در مجتمعهای بزرگ اجازه میدهد در بحث دریافت شارژ از واحدها، اعلام هزینهکرد مبالغ جمعآوری شده، ارائه رسید پرداخت وجه به ساکنان و بسیاری از عملیات دیگر بهشکل هوشمند و سازماندهی شده عمل کنند.»
بنیانگذار پلتفرم «خرمشهر اپ» درباره برنامههایشان برای آینده میگوید: «ما در این پروژه هیچگونه منافع مالی برای خودمان در نظر نگرفتهایم و فقط به هدف کمک به پاگرفتن کسبوکارهای کمتوان و همچنین بهبود اوضاع اقتصادی مردم کشورمان، به این عرصه وارد شدهایم. امید بسیار زیادی داریم که تا پیش از پایان سال جاری بتوانیم حداقل نسخه اولیهای از اپلیکیشن «خرمشهراپ» را برای استفاده در گوشیهای هوشمند عرضه کنیم؛ اما تا آن زمان علاقهمندان به استفاده از خدمات فروشگاهی آنلاین «خرمشهر اپ» میتوانند از طریق هر نوع وسیله هوشمندی که در اختیار دارند، بهوبگاه «www.krms.ir» مراجعه کنند.»
مزیت این فروشگاه آنلاین
تیموری درباره مزایای این پلتفرم نسبت به رقبای متعدد دیگر میگوید: «به هرکدام از کسبوکارهایی که عضو مجموعه ما میشوند، یک نشانی وبگاه بهصورت زیردامنهای از سایت اصلی «خرمشهر اپ» اختصاص داده میشود؛ به این ترتیب فروشندگان میتوانند یک فضای اختصاصی درست مانند سایت خودشان را در اختیار داشته باشند و در آنجا محصولات یا خدماتشان را معرفی و عرضه کنند. با این روش بسیاری از کسبوکارهای کوچک و نوپا میتوانند بهجای هزینه برای تبلیغات، از ظرفیت بازدیدکنندگان «خرمشهر اپ» استفاده کنند و آنها را به فضای اختصاصی فروشگاه خودشان جذب کنند.»
محمد تیموری، بنیانگذار «خرمشهراپ» میگوید: «برای فعالیت در این پلتفرم آنلاین فروشگاهی، نه از فروشنده و نه از خریدار هیچگونه وجهی دریافت نمیشود و مبالغ اندکی هم که برای انجام تبلیغات از تأمینکنندگان و فروشندگان دریافت میشود، صرف ارتقا و گسترش «خرمشهر اپ» میشود. در ضمن همین هزینه انجام تبلیغات هم از مردم استان خوزستان دریافت نمیشود و فروش محصولات یا ارائه خدمات برای آنها تا ۸ سال کاملا رایگان خواهد بود.»
فراز سهیلی آزاد - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد