آغاز پروژه روسیه درباره ویروس های ماقبل تاریخ

یک آزمایشگاه دولتی در روسیه اعلام کرد که با تجزیه و تحلیل بقایای حیوانات بازیابی شده از یخ زدایی ذوب شده ، در حال تحقیق در مورد ویروس های پیش از تاریخ است.
کد خبر: ۱۳۰۴۵۴۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین ، آزمایشگاه وکتور مستقر در سیبری روز سه شنبه در بیانیه ای گفت که هدف از این پروژه شناسایی ویروس های «پالئو ویروس» و انجام تحقیقات پیشرفته در مورد تکامل ویروس است.

این تحقیق با همکاری دانشگاه فدرال شمال شرقی در یاکوتسک با تجزیه و تحلیل بافت های استخراج شده از یک اسب ماقبل تاریخ که احتمال می رود حداقل 4 هزار و 500 سال سن داشته باشد ، آغاز شد.

وکتور گفت که بقایای این اسب در سال 2009 در یاکوتیا ، منطقه وسیعی در سیبری کشف شد. در این منطقه بقایای حیوانات پارینه سنگی از جمله ماموت ها به طور مداوم کشف می شود.

محققان گفتند که آنها همچنین بقایای ماموت ها ، گوزن ها ، سگ ها ، کبک ها ، جوندگان ، خرگوش ها و سایر حیوانات ماقبل تاریخ را بررسی می کنند.

 

ماکسیم چپراسوف رئیس آزمایشگاه موزه ماموت در دانشگاه فدرال شمال شرقی در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که حیوانات بهبود یافته قبلاً موضوع مطالعات باکتریایی بوده اند.

وی گفت: ما برای اولین بار در حال بررسی روی ویروس «پالئو ویروس ها» هستیم.

آزمایشگاه وکتور در منطقه نووسیبیرسک سیبری که مرکز سابق تولید سلاح های بیولوژیکی در زمان اتحاد جماهیر شوروی بود ، تنها یکی از دو مرکز در جهان برای ذخیره ویروس آبله است.

وکتور واکسنی علیه ویروس کرونا به نام «اپی واک کرونا» تولید کرده است که در اکتبر در روسیه مجوز گرفت و قرار است تولید انبوه این واکسن اواخر این ماه آغاز شود.

دانشمندان می گویند قطب شمال دو برابر سریعتر از جهان گرم می شود و حیات وحش محلی را به خطر می اندازد و همچنین دی اکسیدکربن ذخیره شده در یخ های در حال ذوب شدن را آزاد می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها