چگونه از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری کنیم؟

جهت جلوگیری از به وجود آمدن مسائل حقوقی بهتر است قبل از امضا کردن یک قرارداد و یا قبل از شروع یک شغل و همین طور قبل از پیگیری حق و حقوق خود به امور حقوقی کاملا مسلط باشیم.
کد خبر: ۱۲۹۷۸۱۳
چگونه از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری کنیم؟
 
هیچ فرقی ندارد که شما در چه کسب و کاری هستید، آیا در ایران زندگی می‌کنید و یا خارج از ایران، هیچ تفاوتی نمی‌کند شخصی حقیقی هستید یا حقوقی! نکته قابل توجه ، این است که باید اطلاعات دقیق و کاملی از مسائل حقوقی کشور خود داشته باشید. از آنجایی که یادگیری چنین مسائلی وقت‌گیر بوده و اکثر اوقات ما فرصت چنین کاری را نداریم بهتر است به سراغ مشاورین تلفنی حقوقی و با تجربه‌ای برویم تا در همه حال بتوانند امور را از نظر حقوقی در دست بگیرند.
 
مشاوره حقوقی چه فرقی با وکیل دارد؟
 
•       فارغ‌ التحصیلان رشته‌ حقوق در همه مقاطع می‌توانند در شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی به‌ عنوان مشاور حقوقی فعالیت داشته باشند. اما برای وکالت احتیاج به قبولی در آزمون وکالت و گذراندن آن هست.
 
•       مشاوره حقوقی با شرکت‌ها و سازمان‌ها یک قرارداد مشاوره می‌بندد و به استخدام رسمی محل فعالیت خود در نمی‌آید. در نتیجه دستمزد مشاور حقوقی هم به‌ صورت ساعتی پرداخت می‌شود؛ به بیان دقیق‌تر مشاور حقوقی وظیفه دارد تعداد ساعت مشخصی مثلا 4۰ ساعت را به سازمان طرف قرارداد خود اختصاص دهد و در هر ساعت مبلغ تعیین شده‌ای را از شرکت دریافت کند.
 
       تفاوت سوم در این است که کسانی که پروانه‌ وکالت دارند اگر بخواهند به استخدام رسمی سازمان یا شرکتی در‌آیند باید پروانه‌ خود را نزد مرجع مربوط به طور موقت تودیع کنند، اما چنین موردی برای مشاور حقوقی وجود ندارد و مشاوران می‌تواند در کنار فعالیت در نقش مشاور، در صورت امکان به ‌عنوان یکی از مشاغل گفته‌ شده هم فعالیت داشته باشد.
 
•       همان طور که می‌دانید یکی از مسئولیت‌های اصلی مشاوران حقوقی راهنمایی و مشاوره حقوقی است بنابراین مشورت‌ها می‌تواند به یک شخص و یا به یک سازمان و شرکت باشد و همین طور ممکن است در کلیه موارد‌ تجاری و قراردادها و مذاکره های مرتبط با آنها باشد که در نهایت افراد با آگاهی از جنبه‌های قانونی و حقوقی کار و فعالیت تجاری خود تصمیمات درست را بگیرند. ولی وکیل‌ها معمولا در مواردی به فرد مشاوره می‌دهد که جرم یا مشکلی ایجاد شده باشد و افراد برای بررسی جنبه‌های حقوقی و یا کیفری نیازمند راهنمایی و مشورت هستند.
 
برگرفته از این منبع: مشاوره حقوقی و وکیل چه تفاوتی دارند؟
 
استفاده از مشاوره حقوقی چه مزیت‌هایی برای ما دارد؟
 
1.      کم کردن فشار و استرس:
 
در پیج و خم‌های زندگی وقتی درگیر معضلات می‌شویم، آرامش و قدرت تصمیم‌گیری صحیح را دست می‌دهیم. هنگامی که به مشاور حقوقی برای مشورت گرفتن مراجعه می‌کنیم و هنوز درگیر مسأله و دعوای حقوقی نشدیم آرامش بیشتری برای شنیدن نظرات مشاوره داریم و با تأمل بیشتری به راهکارهای او عمل می‌کنیم.
 
2.      متحمل ضرر نشدن:
 
به عنوان مثال تصور کنید برای بستن قرارداد و یا خرید و فروش، در جلسه ای قرار است حاضر شوید. استفاده از حضور یک مشاور حقوقی و استفاده از نظرات و تجربه او، باعث می‌شود در مذاکره از هر آنچه بعدها ممکن است سبب ضرر به شما می شود را پیشگیری کند و یا در قرارداد حدود خسات را تعیین کند که برخی اوقات به دلیل عدم رعایت امور حقوقی قابل وصول و مطالبه نباشد مشاور حقوقی می‌تواند با اقدامات به موقع از خسارات و تحمیل ضرر جلوگیری کند.
 
3.      رسیدگی دقیق‌تر دعاوی:
 
اگر مشاوره در مسائل حقوقی به موقع گرفته شود، باعث می‌شود طرح دعاوی کمتری در مراجع قضائی باشد و در نتیجه رسیدگی درست‌تر و به سرعت صورت می‌پذیرد. در حال حاضر تمام افرادی که تصور می‌کنند در یک رابطه ی حقوقی ضرر کرده‌اند کسانی هستند که از مشاوره ی حقوقی کمک نگرفته‌اند، گمان می‌کنند که با طرح شکایت می‌توانند به حق خود برسید. آنها در بیشتر موارد به نتیجه گرفتن از دعوا امیدوارند و اگر آن دعوا اشتباه طرح شده باشد دادخواست آنها توسط دادگاه رد می‌شود، یا احتمال حصول نتیجه از طرحِ آن ضعیف و در برخی موارد نزدیک به صفر است.
 
4.      عدم دخالت افراد غیر متخصص:
 
اگر فرهنگ استفاده از مشاوره حقوقی یا وکیل و مراجعه به افراد متخصص بیشتر شود و مراجعه به افراد با تجربه برای گرفتن مشاوره ی حقوقی تبدیل به امری جا افتاده شود، مشکلات و معضلات حقوقی جامعه کاهش می‌یابد و افراد فرصت طلب، موقعیتی برای فریب آنها جهت حل معظل حقوقی یا دروغگویی برای القای فساد گسترده در قوه ی قضائیه را ندارند. زیرا افرادی که با مشکل حقوقی مواجه شده اند بنا به فشار و اضطراب بالا راحت تر فریب افراد کلاهبردار را می‌خورند و در دام آنها گرفتار می‌شوند.
 
اگر قصد دارید با یک مشاوره حقوقی درخصوص معضلات حقوقی خود مشورت کنید و یا می‌خواهید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید؛ کافیست همین حالا تلفن را برداشته و با شماره 45298-021 تماس بگیرید و یا به این لینک رجوع کنید.
 
 
 
 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها