تعداد مونولیت های عجیب و غریب به عدد 8 رسید+عکس

با احتساب مونولیت‌هایی که قبلا در نواحی مختلف آمریکا، رومانی، هلند، انگلستان و کلمبیا پیدا شده بودند، تعداد مونولیت‌‌ها به ۸ رسید تا همچنان تنور این اشیاء مرموز داغ باقی بماند.
کد خبر: ۱۲۹۲۹۸۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، طی سه هفته اخیر شاهد انتشار گزارش‌های متعددی از کشف مونولیت‌های عجیب و غریب در سرتاسر دنیا بودیم. ماجرای مونولیت‌ها از روز ۲۸ آبان‌ماه در یوتا شروع شد. در این روز مأموران اداره ایمنی عمومی یوتا در حین سرشماری هوایی گوسفندهای شاخ‌بزرگ منطقه به شیء نقره‌ای رنگ براقی برخوردند. پس از انتشار عکس‌ها و اخبار کشف این مونولیت، ماجرای آن در اینترنت و رسانه‌های سرتاسر دنیا بازتاب گسترده‌ای داشت.
 
تعداد مونولیت های عجیب و غریب به عدد 8 رسید+عکس

در همین حین، بسیاری از کاربران اینترنتی خصوصا در شبکه اجتماعی رِدیت مختصات دقیق محل کشف مونولیت را -که مقامات مصرانه در صدد مخفی نگه داشتن آن از عموم مردم بودند-شناسایی کردند و به اشتراک گذاشتند. همین موضوع باعث هجوم بسیاری از افراد کنجکاو و ماجراجو به سوی صحرای سرخ یوتا شد. نهایتا گروهی که ظاهرا از مدافعان محیط‌ زیست بودند، به منظور جلوگیری از خسارات بیشتر به این منطقه‌ی دست‌نخورده، این مونولیتِ سه‌وجهی را از جا کندند و با خود بردند. چند عکاس که شاهد ماجرا بودند، عکس‌ها و فیلم‌هایی از این افراد منتشر کردند. پس از آن ناپدید شدن مونولیت یوتا، نوبت به مونولیت دیگری این‌بار در جنوب شرق اروپا در رومانی رسید.
مونولیت بعدی در ارتفاعات کوه پاین در شهر آتاسكادروی کالیفرنیا دیده شد. این مونولیت را یک کوهنورد در حین بالا رفتن از کوه دیده و مراتب را به‌سرعت به مقامات محلی اطلاع داده بود. مونولیت رومانی آشکارا عجولانه ساخته شده بود؛ ولی مونولیت کالیفرنیا مانند نمونه‌ی یوتا، براق و خوش‌ساخت بود. مونولیت بعدی در یکی از خیابان‌های شلوغِ مرکز شهر لاس‌وگاس در ایالت نوادا مشاهده شد. بعد از آن، روز یکشنبه مونولیت دیگری در منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ای در نزدیكی اودهورن هلند پیدا شد. این شیء مرموز مانند مونولیت‌های یوتا و کالیفرنیا، براق نبود و با توجه به یخ بستن‌ رویه‌های آن، ظاهرا چند روز در هوای آزاد باقی مانده بود تا کشف شود.
 
تعداد مونولیت های عجیب و غریب به عدد 8 رسید+عکس
مونولیت سه‌وجهی و براقی که در یکی از خیابان‌های شلوغ لاس‌وگاس پیدا شده است، شباهت زیادی به مونولیت یوتا دارد
 
مونولیت ششم (اگر اطلاعاتی که تا لحظه‌ی نگارش این مطلب داریم صحیح باشد) در جزیره وایت انگلستان در کانال مانش پیدا شد. این مونولیت هم کاملا براق و نقره‌ای‌رنگ بود. با وجود شباهت ظاهری، مونولیت جزیره‌ی وایت نسبتا از مونولیت یوتا کوتاه‌تر و دارای لبه‌های نوک‌تیزتر بود. بعد از این نوبت به مونولیت دیگری در کلرادو رسید. در همین حین، مونولیت براق دیگری در جلوی یک مغازه‌ی قنادی در شهر پیتسبورگ ایالت پنسیلوانیا دیده شد؛ اما در همان ابتدا مشخص شد این مونولیت ربطی به اشیاء مرموز اخیر ندارد و ترفند صاحب مغازه برای جلب ‌توجه مشتریان بوده است. این مونولیت شبانه ربوده شد؛ ولی صاحب قنادی به‌سرعت مونولیت دیگری جایگزین آن کرد. سرانجام جهانیان شاهد کشف مونولیت طلایی‌رنگ بسیار زیبایی در آمریکای جنوبی و کشور کلمبیا بودند. این مونولیت شکیل در مزرعه‌ای در ناحیه چیا در شمال بوگوتا پایتخت این کشور کشف شد.
در ابتدای ماجرای مونولیت‌ها و در زمان کشف مونولیت‌ یوتا، فضای مجازی مملو از شایعات و فرضیات عجیب و غریب و حتی دست داشتن موجودات فضایی در نصب مونولیت‌ها شده بود؛ گمانه‌زنی‌ که ملهم از رمان و فیلم ‌سینمایی مشهور «۲۰۰۱: ادیسه فضایی» بود که توسط آرتور سی.کلارک نوشته و توسط استنلی کوبریک، کارگردان نام‌آشنا کارگردانی شده بود. ولی با ظاهر شدن مونولیت‌های بعدی، تردیدهای زیادی در مورد ماهیت حقیقی مونولیت‌ها به وجود آمد. به‌عنوان مثال، اَمی بلكبرن، زن ۳۱ ساله‌ای از ساکنان جزیره وایت که به همراه دوستانش مونولیت جزیره‌ی وایت را از نزدیک دیده است، عنوان کرد که مونولیت بیش از آنکه کار موجودات فضایی باشد، شباهت زیادی به یک پروژه‌ی هنری نامتعارف دارد. او در گفت‌وگو با خبرگزاری سان گفت مونولیت کاملا در خاک کاشته نشده و با دست زدن به آن حس کرده که از جنس چوب است و تنها رویه‌ی آن از فلزات براق آينه‌مانند ساخته شدند. تام دانفورد ۲۹ ساله، یکی دیگر از ساکنان جزیره وایت هم نصب مونولیت را «یک شوخی‌ بی‌مزه» خواند.
در حال حاضر چندین فرضیه در مورد ماهیت مونولیت‌ها مطرح شده که پذیرفته‌ترین این فرضیات، ارتباط دست کم مونولیت اول در یوتا - که کل ماجرای کش‌دار مونولیت‌ها از آن آغاز شد - به هنرمند فقید مینیمالیست جان‌ مک‌کراکن است. بسیاری تصور می‌کنند که نصب مونولیت یوتا نوعی ادای دین مبتدیانه‌ای به این هنرمند بوده باشد. جیمز هیوارد، یکی از دوستان نزدیک مک‌کراکن و دستیار سابق، او در این رابطه به نیویورک‌تایمز گفته است «شیئی [مونولیت یوتا] که در عکس‌ها دیدم، کاملا خام‌دستانه ساخته شده است. تا آنجایی که به من مربوط می‌شود، کل این جریان یک حقه‌بازی بزرگ است.»
تاکنون دست کم مسئولیت یکی از مونولیت‌ها پذیرفته شده است. نیویورک‌تایمز اخیرا گزارش داد که گروهی متشکل از چهار هنرمند مسئولیت مونولیت اصلی را پذیرفته و مونولیت دیگری جایگزین مونولیت یوتا کرده‌اند. مونولیت بعدی که از آن صحبت می‌شود، ظاهرا همان مونولیتی است که در ارتفاعات کوه پاین نصب شده. وید مک‌کِنزی، یکی از این هنرمندان این گروه، به نیویورک‌تایمز گفته است: «قصد داشتیم یک اثر هنرِ چریکی به نمایش بگذاریم. ولی وقتی که [مونولیتی که نصب کرده‌ بودیم] به‌چنین طریق کینه‌توزانه‌ای برداشته شد، تصمیم گرفتیم آن را [با مونولیت دیگری] جایگزین کنیم.»
 
تعداد مونولیت های عجیب و غریب به عدد 8 رسید+عکس
مونولیت طلایی‌رنگی بسیار شکیل و زیبایی که اخیرا در مزرعه‌ای در ناحیه چیا در شمال بوگوتا، کلمبیا دید شد
 
این هنرمندان گفته‌اند مونولیت را ظرف ۲ ساعت از استیل ضد زنگ ساخته‌اند. در همین حال، گروه هنری دیگری از ایالت نیومکزیکوی آمریکا به نام «موست فیموس آرتیست» نیز مسئولیت نصب این مونولیت‌ها را برعهده گرفته‌اند؛ اما مَتی مونتی، بنیانگذار این گروه هنری، در گفت‌وگو با نیویورک‌پست در مورد آخرین مونولیت کشف‌شده در انگلستان پاسخ روشنی نداده است. نیویورک‌پست اسکرین‌شاتی از چت خصوصی با مو در اینستاگرام منتشر کرده که در بخشی از پیام‌های رد و بدل‌شده، او می‌گوید: «در این مرحله مونولیت از کنترل من خارج است. برای همه‌ی موجودات فضایی سرتاسر دنیا که به‌سختی برای رواج این ماجرا تلاش می‌کنند، آرزوی موفقیت می‌کنم.»
این گروه عکسی از مونولیت دیگری در شهرک جاشوا تِری در حوالی شهر سن‌برناردینوی کالیفرنیا منتشر کرده؛ ولی ظاهرا هنوز کسی این مونولیت را کشف نکرده است. این گروه هنری در وب‌سایت و کانال‌های خود در شبکه‌های اجتماعی، اشارات و نکات زیادی در مورد دست داشتن در نصب مونولیت منتشر کرده؛ ولی به نقل از خبرگزاری مشیبل، هنوز کسی مستقیما مسئولیت این پروژه را بر عهده نگرفته است. متی مو در گفت‌وگو با مشیبل گفته است به دلیل غیر قانونی بودن نصب مونولیت، از دادن اطلاعات بیشتر معذور است. بااین‌حال مو در بخشی از این گفت‌وگو می‌گوید:«می‌توانم بگویم ما به شیرین‌کاری‌هایی از این دست شهرت داریم.»
به نظر می‌رسد یکی از شیرین‌کاری‌های گروه موست فیموس آرتیست تغییر نشان هالیوود از Hollywood به Hollyweed در سال ۲۰۱۷  بود که ظاهرا واکنشی به قانونی اعلام کردن مصرف ماری‌جوانا بوده است. به گفته‌ی گروه مو، در حال حاضر خرید هر کدام از مونولیت‌های مجموعه‌اش، ۴۵ هزار دلار هزینه خواهد داشت. ریچل کراوس، خبرنگار مشیبل که این ماجرا را گزارش می‌داد، در ادامه‌ عنوان کرد که پذیرفتن مسئولیت مونولیت‌ها و سپس مطالبه ۴۵ هزار دلار برای مونولیت‌ نشان می‌دهد این گروه هنری اصلا ارتباطی به مونولیت‌ها ندارد و تنها به‌ دنبال بازارگرمی و کسب سود است.
صرف‌ نظر از اینکه چه کسی مسئول نصب مونولیت‌ها است، این اشیاء مرموز توانستند طی چند هفته اخیر توجه معتبرترین خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها را جلب کنند که خود نشان می‌دهد ماجرای مونولیت‌ها همان حواس‌پرتی و انحراف افکاری است که همه‌ی ما در این دورانِ سخت بحران کرونا به آن احتیاج داریم. درواقع عطش عموم مردم به اخباری که دیگر ربطی به کرونا و ماجراهای مختلف آن ندارد، هیچ‌وقت چنین تند نبوده است. مهم نیست ماجرای مونولیت‌ها کارِ موجودات فضایی  باشد یا انسان؛ عامل این مونولیت هرچه هست، باعث شده است بسیاری از ما  دیگر به ‌جای دیدن و شنیدن اخبارِ ناراحت‌کننده‌ای‌ که دائما بمبارانمان می‌کند، از موضوع دیگری صحبت می‌کنیم که از قضا هم جالب است، هم بامزه و خنده‌دار و هم مرموز و اسرارآمیز!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها