افسر نگهبان سازمان آتش‌نشانی مشهد

آتش‌سوزی در کارگاه فرآوری ضایعات پلاستیک در مشهد

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه

جزئیات بیشتر از آخرین وضعیت مصدومان حادثه آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ

در چند گزارش منتشر شده از سوی روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه آخرین وضعیت مصدومان حادثه آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ تشریح شده است.
کد خبر: ۱۲۸۸۴۶۴
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری ایسنا، در گزارش شماره یک آمده است: به دنبال وقوع حادثه آتش‌سوزی برای چند نفر از کارگران پتروشیمی خارگ، مصدومان این حادثه به بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه اعزام شدند.
جزئیات بیشتر از آخرین وضعیت مصدومان حادثه آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ
رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه در این باره گفت: پس از دریافت گزارش ستاد هدایت استان، پنج مصدوم حادثه آتش سوزی در پتروشیمی خارگ توسط شناور ناجی اداره بندر به گناوه و سپس توسط آمبولانس به بیمارستان چرومی اعزام شدند.
در گزارش شماره دو، در خصوص نحوه ارائه خدمات درمانی به مصدومان، بنا بر اظهارات دکتر محمدجواد طاهری، رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه؛خوشبختانه ۳ نفر از مصدومین با حال عمومی مناسب ترخیص و ۲ نفر از آنها جهت ادامه درمان به بخش بستری منتقل شدند.
در گزارش شماره سه عنوان شده است: متاسفانه ۱ نفر از مصدومین بستری این حادثه به علت سوختگی شدید پس از انتقال به بخش جان باخت. 
به گزارش ایسنا، عصر روز گذشته وقوع آتش‌سوزی در پتروشیمی خارگ موجب مرگ یک نفر و مصدومیت ۴ نفر شد. 


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها