فرمانده انتظامی شهرستان نایین استان اصفهان

کشف ۲۰۰ کیلوگرم تریاک از پرایدی در نایین شهر، اصفهان

فرمانده انتظامی استان همدان

کشف و ضبط ۲۸۱ کیلو تریاک در همدان

فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۲۸۱ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک در همدان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۴۹۷۲
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از  خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، سردار امیری گفت: ماموران ایستگاه بازرسی شهید زارعی زمان کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه سواری پژو پارس مشکوک و دستور ایست دادند که راننده خودروی مذکور به ایست پلیس توجهی نکرده و با سرعت زیاد به سمت شهر همدان متواری شد.
 
کشف و ضبط ۲۸۱ کیلو تریاک در همدان
وی اظهار داشت: ماموران پلیس پس از تعقیب وگریز موفق به توقیف این خودرو شده که سرنشینان خودرو با استفاده از تاریکی شب در ورودی شهر همدان متواری می‌شوند.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه ماموران در بازرسی از این خودرو ۲۸۱ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک کشف و تلاش‌ها برای دستگیری متهمان ادامه دارد، خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با سوداگران مرگ و قاچاقچیان موادمخدر برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد و اجازه فعالیت به آنان نخواهد داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها