اگر رسانههای ما به جای اخبار مربوط به آدمهایی که در سبک زندگی آنان هیچ نکته اخلاقی و تربیتی به مردم نمیتوان آموخت و سلبریتیهایی که تنها محتوای زرد و نامناسب را میتوان از زندگی آنها برداشت کرد، به بیان تاریخ زندگانی بزرگانی چون پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت (ع) میپرداختند بدون شک، هم جامعه بهتری را شاهد بودیم و هم اوضاع تربیتی و اخلاقی رسانههایمان بهتر از این رقم میخورد.
از آن دوران 1400 سال گذشته است و ما امروز تازه به این فکر فرو رفتهایم که چگونه باید پیامبر بزرگمان را به جهانیان بشناسانیم البته این را نیز باید گفت که همه پیامبر عزیز و بزرگ ما را میشناسند. آنها که باید بدانند، میدانند پیامبر ما رحمةللعالمین و مظهر و منبع پراکندگی مهر و رحمت در جهان بوده است.
اما چه فایده؟ با وجود این همه امکانات رسانهای و اطلاعات بسیاری که از تاریخ زندگی پیامبر اعظم (ص) داریم، هنوز نمیتوانیم آن را به درستی به جهانیان بشناسانیم. بسیاری از مشکلات از عدم تبلیغات درست و مناسب راجع به دینمان نشات میگیرد.
وقتی درباره آن حضرت صحبت میکنیم، از شخصیت رفیع و بزرگواری سخن به میان میآوریم که پس از فتح مکه زمانی که وارد این شهر شد، همراهان او بانگ برآوردند: امروز روز انتقام است. اما آن رسول برگزیده و مظهر مهر و مهربانی فرمود: «الیوم یوم المرحمه!» یعنی امروز روز رحمت است. ایشان در آن روز پذیرفت حتی هند که قاتل عموی بزرگوارش حضرت حمزه(ع) بود نیز در امان باشد.
این پیامبر ماست. ما باید به جهانیان نشان دهیم این انسان شریف و بزرگ در جنگها چه کرده و پس از پایان هر نبرد با دشمنانش که در همین جنگها مقابل او مبارزه میکردند چگونه رفتار کرده است؟
پیامبر ما را همه میشناسند حتی آن رئیسجمهور نادان فرانسوی نیز میداند و باید بداند رسول اکرم (ص) کیست.
چرا باید در مقابل چنین جسارتی سکوت کرد؟ چون او رئیسجمهور کشوری است که نامش فرانسه است؟ من هرگز این کار را نخواهم کرد و خواهم گفت این مرد نه تاریخ میداند، نه جامعهشناسی، نه اقتصاد و نه هیچ چیز دیگر! او جز نژادپرستی چیزی را نه میفهمد و نه میداند.
داریوش ارجمند - بازیگر / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت