آشنایی با نکات مربوط به خرید تشک

انسان‌ها در طول عمر خود، زمان زیادی را به خواب و استراحت اختصاص می‌دهند.
کد خبر: ۱۲۴۴۶۹۵
آشنایی با نکات مربوط به خرید تشک

از این رو خرید تشک متناسب با ساختار بدن، بسیار ضروری است. اما بسیاری از افراد با نکات مربوط به خرید تشک آشنایی ندارند و بعضا محصولی را خریداری می‌کنند که به تجربه خواب آنها لطمه می‌زند. در این مقاله شما را با نکات مربوط به خرید تشک آشنا خواهیم کرد.

چرا باید تشک خود را تعویض کنیم؟

خرید تشک جدید به دلایل زیادی بستگی دارد. اما مهم‌ترین دلیل آن، تغییر شرایط بدنی شما است. قطعا شرایط فیزیکی شما نسبت به ده سال گذشته تغییر کرده است و تشک قدیمی شما نمی‌تواند نیازهای فعلی‌تان را برطرف کند. از این رو باید تشکی جدید و متناسب با شرایط بدنی کنونی خود را خریداری نمایید.

شما نمی‌توانید از یک تشک تا آخر عمرتان استفاده کنید. زیرا که پس از گذشت چندین سال، فرم تشک تغییر پیدا می‌کند. به علاوه با گذر زمان و تجمع پوست مرده، مایعات بدن و گرد و غبار محیط بر روی تشک، احتمال ابتلا شما به عوامل حساسیت‌زا نیز وجود دارد. پس بهتر است با اتمام طول عمر تشک فعلی، تشکی جدید خریداری کنید.

انواع تشک

امروزه شاهد تنوعی گسترده در صنعت ساخت تشک هستیم و اگر بدون اطلاعات پایه اقدام به خرید تشک کنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم شد. در ادامه مطلب به معرفی انواع تشک‌های موجود در بازار خواهیم پرداخت.

تشک فنری متصل: تشک پیش‌رو به عنوان قدیمی‌ترین تشک شناخته شده و از قیمتی اقتصادی برخوردار است. تشک‌های فنری متصل، دارای نرمی بالایی هستند. از این رو این نوع تشک برای کسانی که دچار عارضه‌های مفصلی و استخوانی­اند، گزینه مناسبی نیست.

تشک فنری منفصل: نقاط ضعف تشک فنری متصل در این نوع تشک تا حد زیادی رفع شده است. این نوع تشک دارای خواص آنتی باکتریال و ضد حساسیت بوده و به عنوان یک تشک طبی شناخته می‌شود.

تشک مموری فوم: در ساخت این نوع تشک از متریال فوم حافظه‌دار استفاده شده است. ویژگی قابل توجه این متریال، تغییر شکل آن به واسطه میزان فشار وارده می‌باشد. این ویژگی موجب خون­رسانی بهتر به اندام‌ها شده و با پشتیبانی کامل از کمر و ستون فقرات، تا حد زیادی از دردهای عضلانی نیز جلوگیری می‌کند. تشک مموری فوم به عنوان یک تشک طبی شناخته شده و با وجود عملکرد بهتر در مقایسه با تشک‌های فنری از قیمت بالاتری نیز برخوردار است.

تشک بادی: داخل این نوع تشک با هوا پر شده و بر روی آن روکشی از متریال‌های مختلف نظیر فوم و غیره قرار می‌گیرد. فشار هوای داخل تشک بادی توسط فرد قابل تنظیم است. ویژگی پیش‌رو، میزان نرمی و یا سفتی تشک را تعیین می‌نماید، از این رو فرد می‌تواند با توجه به شرایط بدن خود، مقدار نرمی و یا سفتی تشک را تنظیم کند.

تشک آبی: در بخش‌های داخلی این نوع تشک، از لایه‌ای حاوی مقدار مشخصی آب استفاده شده است. میزان دمای این آب توسط شخص قابل تغییر است، از این رو کسانی که دچار عارضه‌های عضلانی هستند می‌توانند از این نوع تشک استفاده کنند.

تشک لتکس: تشک‌های لتکس، ویژگی‌هایی شبیه به تشک‌های مموری فوم دارند. با این تفاوت که تشک‌های لتکس از انعطاف بیشتری برخوردار بوده و به واسطه ضخامت کمتر، دارای وزن پایین‌تری نیز هستند. تشک لتکس نیز به عنوان یک تشک طبی شناخته می‌شود.

ابعاد تشک

امروزه تشک‌ها در ابعادی گوناگون طراحی و ساخته می‌شوند. ابعاد یک تشک به وزن و سن شخص بستگی دارد. و سازندگان در زمان ساخت تشک به دو فاکتور مذکور بسیار اهمیت می‌دهند. به عنوان مثال یک تشک با ابعاد بزرگ، قطعا برای بزرگسالان طراحی شده و به هیچ وجه مناسب برای کودک شما نیست و قطعا موجب آسیب به بدن او می‌شود. پس در هنگام خرید تشک به ابعاد و رده سنی آن توجه داشته باشید.

نرمی و سفتی تشک

یکی از مهم‌ترین نکات در زمان خرید تشک، توجه به میزان نرمی و سفتی آن است. به طور کلی میزان نرمی و یا سفتی یک تشک باید به مقداری باشد که نقاط فشار بدن نظیر سر، کتف و غیره را از حالت عادی خارج نکند. به علاوه تشک ایده‌آل تشکی است که از ستون فقرات و پای شخص پشتیبانی کرده و زیر آن را خالی نکند.

خرید تشک طبی با کیفیت

شرکت زست آلمان تجربه حضور چندین ساله در بازار ایران را داشته و تشک‌های طبی آن از تنوع بالایی برخوردار هستند. تشک طبی طراحی شده توسط زست تنها برای کسانی که دچار عارضه‌های عضلانی و استخوانی هستند طراحی نشده و گزینه‌ای ایده آل برای همه کسانی که به سلامت جسم و کیفیت خواب خود اهمیت می‌دهند.

همانطور که گفته شد تشک‌های زست از تنوع و ابعاد مختلفی برخوردارند که می‌توانید انواع مدل این تشک‌ها را به همراه قیمت در سایت رسمی زست به نشانی zest.ir مشاهده نمایید. اگر به خوابی با کیفیت که سلامت جسم و روح شما را تامین کند نیازمندید، خرید تشک زست آلمان بهترین گزینه پیش روی شماست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها