
مردم ما به طور روزمره چه در محیط کار و چه در معاشرت با خانواده و اطرافیان با فضا و اتفاقاتی روبهرو هستند که اگر نتوانیم این فضا را وارد سریالها کنیم یقینا از جذابیت سریالمان کم کردهایم.
درست است که رفتن سراغ ژانرهای پراتفاق و پرحادثه مانند جنایی، ترسناک و حتی فانتزی میتواند مخاطب را به سمت سریال بکشاند، ولی همچنان یکی از بهترین روشها برای سریالسازی کمهزینه، تولید سریالهای رئال با فضای همهفهم است.
در تصویرسازی محیط پیرامونی بدنه جامعه باید راستگویی پیشه کنیم و این طور نباشد حرفهایی بزنیم که مخاطب حس کند به او دروغ گفته شده. امیدبخشی و دروغگویی در یکراستا نیستند بلکه باید مشکلات و مسائل را طرح کرد و درعین حال مفری هم برای ایجاد انگیزه و نشاط باقی گذاشت.
فکر میکنم اگر به سمت تولید منصفانه برویم قادر خواهیم بود حتی درباره بسیاری از صنوفی که مردم از آنها گله دارند داستانپردازی کنیم و سریالهایی بسازیم که برای مردم ملموس باشند؛ این تجربه را در تلویزیون داشتهایم و فقط باید با تجمیع قوا و شناسایی نیروهای انسانی درجه اول سعی کنیم اینتجربیات را مجددا به جریان بیندازیم. البته یادمان باشد که از ممیزی بیهوده کم کنیم و سعی کنیم در نقد جانب انصاف را رعایت کنیم تا خدای نکرده شرایطی پیش نیاید که بیدلیل در بیان ایرادی زیادهروی کنیم. اگر میانهروی را پیشه کنیم قطعا خواهیم توانست در انتقال پیام به مخاطب و سرگرمسازیش موفق باشیم.
علیرضا افخمی
نویسنده و کارگردان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد