
ما نویسنده خوب داریم ولی متن خوب نداریم یعنی چون بودجه لازم برای نگارش متن نمیگذاریم در نتیجه نویسندگان میانمایه و کممایه جذب کار میشوند و خشت اول که کج گذاشته شد تا ثریا میرود دیوار کج.
ما نویسنده خوب و در کنارش کارگردان خوب و بازیگرهای خوب زیادی داریم که همه اینها با جان و دل میخواهند برای رسانه ملی
کار کنند و باید ازشان حمایت کرد که کار خوب تولید کنند. پول خوب برای نویسنده و کارگردان و بازیگر خوب نتیجهاش میشود کار خوب و ماندگار و مخاطبپسند که مردم جذب آن میشوند.
با بودجه کم به هیچ عنوان نمیشود کارهای خوب و مخاطبپسند تولید کرد. بودجه کم باعث میشود، کار آبکی و بیکیفیت باشد که نهتنها باعث میشود مخاطب از تلویزیون دور شود بلکه مخاطب برای اقناع خود به طرف رسانههای رقیب میرود.
اشتباه نشود. فرق است میان بودجه کم و صرفهجویی. صرفهجویی یعنی استفاده منطقی از بودجه که اتفاقا بهشدت هم کار درستی است ولی اینکه به بهانه نبود بودجه قید همکاری با نویسنده و کارگردان و بازیگر توانا را بزنیم کاری دور از حرفهایگری است چون فقط و فقط کیفیت کار را زیر سوال برده و ریزش مخاطب را به دنبال دارد.
باید باور کنیم افراد حرفهای ارزش و قیمتی دارند که برای تولید محصول حرفهای نیاز است به پرداخت این ارزش.
مجید شهریاری
بازیگر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: