رئیس دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛

فناوری هسته ای به انسان در زمینه پزشکی کمک شایسته ای می کند

عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: هر کشوری حق استفاده از تکنولوژی یا انرژی هسته ای دارد و تکنولوژی ها برای تسهیل زندگی انسان ها می آیند.
کد خبر: ۱۲۰۰۵۴۲
فناوری هسته ای به انسان در زمینه پزشکی کمک شایسته ای می کند

به گزارش جام جم آنلاین، محمودرضا آقامیری عضو هیأت علمی و رئیس دانشگاه مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی در برنامه روزنه رادیو گفتگو درباره فناوری هسته ای گفت: با ایجاد فناوری های هسته ای به دست آمریکا نگرانی هایی برای بشریت خلق شد و تنها ابزاری که با آن ایران را تحت تأثیر قرار دادند، مربوط به انرژی هسته ای بود و این در حالی است کارهای بسیاری در زمینه دفاعی در کشور به وجود می آید، اما هیچکدام از آن ها برای جهان نگران کننده نیست، چون فکر می کنند باید قدرتمند باشند.

آقامیری در ادامه گفت: وقتی بحث انرژی هسته به وجود می آید، در ایران و کره شمالی و عراق افکار عمومی را تحت تأثیر قرار می دهند که مبادا حوادث هیروشیما و ناکازاکی به وجود بیاید و این در حالی است که خودشان زرادخانه ها را هر روز قوی تر و بزرگتر می کنند.

عضو هیأت علمی و رئیس دانشگاه مهندسی هسته ای درباره نگرانی های موجود در انرژی هسته ای اظهار داشت: در مباحث مربوط به انرژی هسته ای دو اتفاق نگران کننده چرنوبیل و فوکوشیما به وجود آمد که تأثیرات محیط زیستی و جهانی گذاشته است و به شدت کمتر از تأثیر سوخت های فسیلی در جهان است.

وی با تاکید بر کمبود سوخت های فسیلی تصریح کرد: در جهان برای تولید برق هفت میلیون زغال سنگ می سوزانیم تا هزارمگاوات برق تولید کنیم و این را با شرایط برابر به وسیله انرژی هسته ای می توانیم ایجاد کنیم، به همین دلیل بحث مخاطره آمیزی مطرح است، چون حادثه هیروشیما افکار عمومی جهان را در این زمینه نگران کرد.

آقامیری با بیان اینکه جهان از گسترش انرژی هسته ای دست برنداشته و در حال حاضر در آمریکا تعداد زیادی یونیت کار می شود، افزود: ژست آن ها این است که با سوخت های بازگشتی کمتر از انرژی هسته ای استفاده می کنیم، اما در فرانسه حدود ۷۵ درصد از انرژی هسته ای استفاده می شود.

رئیس دانشگاه مهندسی هسته ای گفت: هر کشوری حق استفاده از تکنولوژی یا انرژی هسته ای دارد و تکنولوژی ها برای تسهیل زندگی انسان ها می آیند. امروز در سیستم های عکسبرداری انرژی هسته ای سهم خیلی خوبی دارد و به انسان ها در این زمینه کمک می کند. ما در صنعت به راحتی از یک تکنولوژی استفاده می کنیم و آن را به کار می بندیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها