«مهابارات» به روایت عامرخان

آیا شکست تجاری فجیع «قاتلان هندوستان»، عامرخان را در تولید «مهابارات» مصمم‌تر کرده است؟ در حالی که این خان بزرگ بالیوودی چند ماه قبل گفته بود فعلا تصمیمی برای تولید این درام تاریخی تلویزیونی ندارد، اما حالا خبر می‌رسد کار پیش تولید آن را آغاز کرده است. حتی برخی نزدیکان بازیگر می‌گویند او در اولین روزهای سال جدید میلادی کلید فیلمبرداری آن را هم می‌زند.
کد خبر: ۱۱۸۸۶۸۹

مهابارات که یکی از افسانه‌های کهن و معروف سرزمین هند است، از سوی اهل فن به عنوان نوشته‌ای سنگین و بسیار سخت ارزیابی شده است. عامرخان چند سال است که اعلام کرده، به‌دنبال تولید یک نسخه تلویزیونی پرسروصدا و پرخرج از این متن قدیمی است. قرار است نقش اصلی مجموعه را خود عامر بازی کند. او قصد دارد برای کارگردانی این درام تاریخی، از یک فیلمساز مطرح سینما دعوت به همکاری کند.
قاتلان هندوستان با هزینه کلان 300 کروری خود نتوانست بیشتر از 145 کرور در جدول گیشه نمایش سینماهای هند فروش کند. با این رقم کم فروش، قاتلان هندوستان لقب یکی از ناموفق‌ترین محصولات سال 2018 بالیوود را گرفت. البته فروش جهانی فیلم در هند و دیگر نقاطی که محصولات بالیوودی تماشاچی دارند، به رقم 40 میلیون دلار رسید.
این رقم فروش به معنی آن است که در کل، قاتلان هندوستان توانسته رقم هزینه های تولید خود را به دست بیاورد. اما از آنجا که همیشه رقم فروش داخلی فیلم ها در هند ملاک تحلیلگران اقتصادی سینما است،اهل فن در هند از قاتلان هندوستان به عنوان فیلمی کم فروش و ناموفق اسم می برند. آمیتاب باچان هم در فیلم حضور داشت و شرکت فیلمسازی قدیمی یاش راج فیلمز تهیه‌کننده آن بود.
عامر خان از سال 2008 و درام جنایتکارانه «گاجینی» (که 100 کرور در جدول گیشه نمایش سینماهای هند فروش کرد) تا به امروز شاهد موفقیت بالای مالی فیلم هایش در سالن های نمایش بوده است. «سه احمق»، «دوم 3» و «پی کی» در سال های 209، 2013 و 2014 توانستند رکوردهای فروش 200، 300 و 370 کروری را تجربه کنند. قبل از اکران عمومی قاتلان هندوستان، طرفداران عامر خان از فروش رکورد‌ساز 400 کروری برای آن صحبت می کردند. هفته قبل عامر شکست تجاری فیلم را به گردن گرفت و از طرفدارانش عذرخواهی کرد./بالیوود هنگاما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها