به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان روز پنجشنبه اظهار داشت: مرکز مطالعات راهبردی ارتش به عنوان یک دیدبان به صورت دائمی تهدیدات کنونی و آینده را رصد می کند.
وی افزود: در صورتی که تهدیدی متوجه ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای مسلح شود، علاوه بر رصد آنها قابلیت های لازم به منظور رویارویی با این تهدیدات را نیز ایجاد خواهیم کرد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: یکی از حوزه هایی که در مرکز مطالعات راهبردی ارتش به منظور رویارویی با تهدیدات دنبال می شود، استفاده از ربات های مسلح است.
امیر پوردستان با بیان اینکه در زمینه ربات های مسلح با تحقیقات صنعتی نیز ارتباط نزدیکی داریم، گفت: فعالیت های نرم افزاری و مطالعاتی در این زمینه را مرکز مطالعات راهبردی انجام می دهد و کارهای تکنیکی و فنی را سازمان جهاد خودکفایی ارتش دنبال می کند.
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تا کنون چند نمونه از ربات های خود را رونمایی و آزمایش کرده است.
فرماندهان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تابستان سال 1394 اعلام کرده بودند: در حوزه رباتیک تاکنون پروژه های مین یابی، مین روبی و دیده بانی کلید خورده و توفیقات خوبی در این زمینه به دست آمده است.
بر اساس اطلاعاتی که در آن زمان اعلام شد، «اتوماسیون ربات پدافندی با دخالت سامانه های رباتیک راکت های ضدهوایی را با فاصله ای تا شعاع 500 متر از خدمه پرتاب می کنند، که این سامانه پدافندی مراحل آزمایشی را طی کرده و تمرین های موفقیت آمیز را پشت سر گذاشته است».
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد