رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس خبر داد:

شناسایی 31 تن از سران مفاسد اقتصادی

جدیدترین اخبار از ‌پرونده اختلاس ۳ هزار میلیارد‌ی و اتهامات رئیس و معاون ‌سابق بانک مرکزی‌

معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه در پرونده اختلاس ۳هزار میلیارد‌ی چند نفر ‌به انفصال از خدمت، زندان‌ ‌و اعدام محکوم شدند، گفت: رسیدگی به اتهامات معاون و رئیس سابق بانک مرکزی‌ ادامه دارد.
کد خبر: ۱۱۸۱۹۷۱
جدیدترین اخبار از ‌پرونده اختلاس ۳ هزار میلیارد‌ی و اتهامات رئیس و معاون ‌سابق بانک مرکزی‌

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم ، حجت‌الاسلام هادی صادقی شامگاه یکشنبه در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه یاسوج با اشاره به طرح شبهات هدف‌دار در سطح جامعه اظهار داشت: باید شبهات را با افراد آگاه در جامعه مطرح کرد زیرا وقتی شبهه‌ای زیاد شنیده شود باور آن هم راحت می‌شود.

معاون فرهنگی قوه قضائیه افزود: باید در مورد فتنه‌های آتی آگاهی لازم را داشته باشیم چرا که دشمن هیچ‌گاه کار خود را تعطیل نمی‌کند و همیشه بساط باطل و شیاطین پهن است.

صادقی با بیان اینکه دانشجویان طیف محبوب جامعه هستند و معمولاً با صداقت حرف‌های دلشان را می‌زنند، عنوان کرد: فرصت سؤال کردن و حرف زدن باید همیشه به جوانان داده شود تا افکار و شبهات خود را مطرح کنند و در این جریان سؤال کردن و بیان دیدگاه‌ها است که افکار انسان‌ها رشد پیدا می‌کند.

وی با ابراز اینکه "برجام ایراداتی دارد اما عنوان لجن‌نامه را در مورد آن نمی‌پسندم"، گفت: سهل‌انگاری‌هایی از روی عجله در مورد برجام انجام شد اما مستحق گرفتن برخی عناوین نیست، حتی وزیر امور خارجه هم اخیراً گفته‌ است که "اگر الآن می‌خواستیم با آمریکایی‌ها درباره برجام صحبت کنیم دقت و سخت‌گیری بیشتری می‌کردیم".

معاون فرهنگی قوه قضائیه با اعلام اینکه تعدادی از مفسدان اقتصادی حکم سنگینی گرفته‌اند و تعدادی هم اعدام شده‌اند، یادآور شد: این طور نیست که با کارمندان و یا مدیران متخلف که با مجرمان همکاری کرده‌اند، کاری نداشته باشیم.

صادقی با اذعان به اینکه "می‌پذیریم که در انعکاس اخبار قوه قضائیه ضعف وجود دارد"، گفت: بعضی پرونده‌های قوه 70جلدی هستند و بعضی چند سال طول می‌کشند و این پرونده‌ها آن‌قدر مورد بررسی قرار می‌گیرند تا حقایق از دل آنها بیرون بیاید که در نهایت فقط یک خبر از یک پرونده به این بزرگی بیرون می‌آید که از این گوش می‌آید و از آن گوش خارج می‌شود.

وی ابراز کرد: پرونده اخیر مفاسد اقتصادی 100 جلد بوده و زحمات زیادی برای تنظیم آن‌ کشیده شده اما مشکل این است که اگر از خود مفاسد اقتصادی 100 خبر شنیده ‌شود از اجرای حکم تنها یک خبر شنیده می‌شود.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه رسانه‌ها معمولاً به‌دنبال اخبار زرد می‌روند اما اخبار برخورد با جرائم انگار چندان نزد خبرنگاران مشتری ندارد، عنوان کرد: بخشی از تقصیر هم متوجه قوه قضائیه است که در اطلاع‌رسانی پرونده‌ها ضعیف عمل می‌کند و البته محدودیت‌های قانونی وجود دارد و خودسانسوری نیز دارد هرچند برخی مسائل گفته می‌شود.

صادقی به پرونده اختلاس 3هزار میلیارد اشاره داشت و گفت: چندین نفر در رابطه با این پرونده به انفصال از خدمت محکوم شدند و تعدادی به زندان رفتند و اعدامی هم در پرونده داشتیم.

وی با اعلام اینکه سال‌ها زندانی برای مجرمان این پرونده در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: 3هزار میلیارد برگشت خورده اما چون خاوری متهم اصلی پرونده در حال فرار است مردم هنوز فکر می‌کنند در این پرونده اتفاقی نیفتاده است.

معاون فرهنگی قوه قضائیه در پاسخ به سؤال دانشجویی که چرا تنها با مردم برخورد شده و با دولتی‌ها برخورد نمی‌شود با اظهار اینکه با مسئولان هم در جای خود برخورد می‌شود، گفت: در مسئله ارز و سکه در حال رسیدگی به پرونده برخی مسئولان هستیم که دادرسی آن‌ها تمام شده و به اتهامات معاون بانک مرکزی و همچنین رئیس سابق بانک مرکزی رسیدگی می‌شود و ممنوع‌الخروج هستند و این پرونده‌ها روال طبیعی خود را طی می‌کنند و ربطی به مسائل اخیر ندارند.

معاون قوه قضائیه در ارتباط با موضوع پولشویی مطرح‌شده از سوی وزیر امور خارجه گفت: قانون مبارزه با پولشویی داریم و شورای عالی پولشویی فعال است که مشتمل بر 5 وزیر بوده و مسئولیت آن با وزیر اقتصاد است.

صادقی با تذکر اینکه برخی در بیرون از کشور به‌دنبال بهره‌برداری از چنین اظهاراتی هستند، افزود: باید پاسخ این اظهارات برای اذهان عمومی داده شود و خود آقای ظریف هم منظور خود را قاچاق‌‌های میلیاردی کالا بیان کرده است.

وی در پاسخ به سؤال دانشجویی که پرسید اگر سران فتنه جرم کرده‌اند چرا طبق قانون محاکمه نمی‌شوند و یا اگر جرمی نشده چرا در حصر هستند، عنوان کرد: اینجا همان مصلحت‌هایی هست که باید مدنظر قرار بگیرد و هر چیز باید در زمان درستش مورد بررسی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها