به گزارش جامجم، سه سال پیش، ماموران پلیس در جریان ناپدید شدن مرد میانسالی به نام کیوان قرار گرفتند. همسر و فرزند کیوان هم در تحقیقات اعلام کردند، مرد میانسال برای خرید از خانه خارج شده و دیگر بازنگشته است.
چند روز بعد جسد کیوان که بر اثر اصابت جسم سخت به سرش از پا درآمده بود، کشف شد و روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله تازهای شد.
ماموران در تحقیقات دریافتند، این مرد قربانی انتقامی کور شده است. تحقیقات از پسر مقتول ادامه پیدا کرد تا اینکه او لب به اعتراف گشود و گفت: پدرم چند سالی در خانه بیکار بود و با مادرم اختلاف شدید داشت. او از من خواست که پدرم را بکشیم تا این اختلافات پایان گیرد. او وزنههای دمبل را روی دستم بست و خواست آنقدر به سر پدرم ضربه بزنم تا بمیرد. من هم تحت تاثیر حرفهای مادرم این کار را کردم.
همسر کیوان هم در ادامه گفت: من در قتل شوهرم نقشی نداشتم. پسرم با پدرش اختلاف داشت. شوهرم میخواست پسرمان را به خارج از کشور بفرستد تا آنجا زندگی کند و همین موضوع باعث شد پسرم مرتکب قتل شود.
ماموران در بازرسی محل جنایت مقداری اسید پیدا کردند که متهمان قصد داشتند با آن جسد را از بین ببرند.
پرونده این جنایت با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد و متهمان در شعبه دهم پای میز محاکمه قرار گرفتند. در این جلسه اولیای دم برای قاتل پسرشان درخواست قصاص کردند. همچنین خواستار اشد مجازات برای نوهشان شدند.
رئیس دادگاه با تفهیم اتهام به مهرداد از او خواست از خود دفاع کند که پسر جوان گفت: قبول دارم پدرم را کشتم، اما نمیدانم، چرا اینکار را کردم. مادرم اینقدر در مورد این موضوع با من صحبت کرد که قانع شدم. مادرم به دستم دمبل بست و خواست ضربههای محکمی به سر پدرم بزنم. همچنین اسید خریده بود تا با سرنگ به پدرم تزریق کند.
همسر مقتول هم به عنوان متهم ردیف دوم در جایگاه قرار گرفت و منکر اتهام معاونت در قتل شد و گفت: من با همسرم اختلاف داشتم، اما او را تحمل میکردم و نقشهای برای قتلش نداشتم.
قضات دادگاه کیفری پس از محاکمه، مهرداد را به قصاص و مادرش را به 18 سال حبس محکوم کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت