در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ، حقوق کودکان شمال مواردی همچون داشتن حق سلامت، تحصیل، خانواده، بازی کردن و تفریح است. این موارد حداقل استاندارد برای زندگی کودکان محسوب می شود. نکته بسیار مهم این است که هر کودکی در جهان باید از هرگونه تحقیر، توهین و آسیب بدنی به دور باشد.
حقوق کودکان بر اساس نیازهای انسانی که در طول زمان رشد می کنند، تغییرمیکند.
چهار اصل اولیه در زمینه حقوق کودکان وجود دارد. این چهار اصل اولیه به قرار زیر است:
*تبعیضی در کار نیست. تمامی کودکان در تمامی نقاط جهان، حقوق برابر برای گسترش پتانسیل و موقعیت خود در تمام اوقات دارند. به عنوان مثال هر کودک بدون در نظر گرفتن جنس، نژاد، ملیت، مذهب، معلولیت، نسب، و دیگر موارد باید از حقوق برابری برای تحصیل کردن برخوردار باشد.
*منافع کودک باید در همه اقدامات و تصمیمات مربوط به یک کودک "توجه اولیه" باشد. برای مثال وقتی تصمیمات بر مبنای بودجه یک دولت حقوق کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد، همان دولت باید به این موضوع توجه کند چه تمهیداتی را به کار ببرد که کمترین تاثیر بر روی حقوق کودکان گذاشته شود و چگونه مشکلات ناشی از بودجه بر روی حقوق آنها تاثیر نگذارد.
*حق بقا و توسعه، اهمیت حیاتی اطمینان از دسترسی به خدمات اساسی و برابری فرصتها برای کودکان را برای رسیدن به توسعه کامل آنها برجسته میکند. به عنوان مثال کودکی که دارای معلولیت است باید حقوقی برابر با سایر کودکان در زمینه دستیابی به شرایط تحصیلی و مراقبت های سلامت و پزشکی داشته باشد. او باید پتانسیل های خود را به مرحله اجرا بگذارد.
*صدای یک کودک باید شنیده شود و چیزی که می گوید باید مورد اهمیت قرار بگیرد. در رابطه با موضوعات مختلف به خصوص تصمیماتی که قرار است درباره خود کودک گرفته شود باید صد در صد با او مشورت شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد