به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، نیروهای امنیتی فلسطینی در اردوگاه «عین الحلوة» سه شنبه شب، حجیر را بازداشت کردند و به ارتش لبنان تحویل دادند.
حجیر عامل ارتباطی دو تروریست انتحاری با برنامه ریزان حمله به سفارت ایران در بیروت بود.
28 آبان 1392 (19 نوامبر 2013) طی دو انفجار تروریستی توسط دو عامل انتحاری در مقابل سفارت ایران در بیروت 23 نفر از جمله «ابراهیم انصاری» رایزن فرهنگی ایران در لبنان به شهادت رسیدند.
تروریست اول با کمربند انفجاری خود را به درب سفارت کوبید و خودروی بمب گذاری شده پیش از ورود به ساختمان سفارت، متوقف شد و تروریست دوم خودش و خودرو را منفجر کرد.
گروه موسوم به گردان عبدالله عزام که یک گروه سلفی و وابسته به القاعده بود، با صدور بیانیهای مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت و مدعی شد که این اقدام را در تلافی آنچه دخالت ایران و حزب الله لبنان در سوریه خواند، انجام داده است.
غیر از رایزن فرهنگی ایران و همسر یکی از دیپلمات های ایرانی ، بقیه جان باختگان این حادثه تروریستی، لبنانی بودند. بین شهدای لبنانی ماموران حفاظت سفارت ایران از جمله شهید «رضوان فارس» نیز بودند.
به دنبال این واقعه یک روز در سراسر کشور لبنان عزای عمومی اعلام شد.
برخی از ناظران معتقدند که هدف اصلی این انفجار، ترور «غضنفر رکن آبادی» سفیر وقت ایران بود. وی دو سال بعد در فاجعه منا در عربستان سعودی به شهادت رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد