به گزارش جام جم آنلاین از پلیس آگاهی تهران بزرگ، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: بیست و یکم خردادماه امسال پروندهای با موضوع کلاهبرداری از کلانتری ۱۰۱ تجریش به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در آن مالباخته عنوان کرده بود قصد فروش یک گوشی تلفن همراه به مبلغ چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را داشته، اما جوانی حدودا ۳۵ ساله در پوشش خریدار اقدام به کلاهبرداری از وی کرده است.
مالباخته در اظهاراتش به کارآگاهان گفت:قصد داشتم یک دستگاه تلفن همراه را از طریق انتشار آگهی در سایت دیوار به فروش برسانم.در همان روز اول نشر آگهی،مرد جوانی به نام سهیل سرلک با ظاهری آراسته پس از هماهنگی تلفنی، در ساعات پایانی شب به در منزل اینجانب مراجعه کرد و با پیشنهاد قیمت مناسب برای خرید گوشی اظهار نمود که وجه مورد نظر به میزان چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را از طریق نرم افزار موبایل بانک پرداخت خواهد نمود. متعاقبا با اخذ شماره کارت عابربانک اینجانب و نمایش رسید انتقال وجه جعلی در صفحه نمایشگر تلفن همراهش بگونهای وانمود کرد که وجه مذکور به حساب بنده واریز شده است. در پی عدم وصول پیامک واریز وجه برای بنده، این شخص مدعی شد که به علت تعطیلی بانکها و ساعات پایانی شب بعضا انتقال وجه تا دو ساعت زمان میبرد.
در ادامه همین مانور متقلبانه این شخص با اپراتور بانک تماس گرفت که مرد جوانی به عنوان اپراتور بانک ضمن تأیید کسر وجه از حساب این شخص اظهار نمود که به علت قطعی سیستمها ممکن است واریز وجه به حساب مقصد حداکثر با دو ساعت تاخیر انجام شود. نهایتا با توجه به ظاهر موجه فرد مذکور به این شخص اعتماد کرده و گوشی تلفن همراهم را در اختیار وی قرار دادم که با توجه به عدم وایز پول در زمان مقرر، در اول وقت اداری به بانک مراجعه کرده و متوجه شدم فرد یاد شده کلاهبردار بوده است.
در ادامه تحقیقات تعداد دیگری از شکات و مالباختگان شناسایی شدند که آنها نیز دقیقا به همین شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفتند.
کارآگاهان تیم جعل و کلاهبرداری پایگاه یکم پلیس آگاهی با انجام اقدامات ویژه پلیسی موفق به شناسایی محل فروش گوشی تلفن همراه مالباخته در یک مغازه خرید و فروش گوشی تلفن همراه شدند که با بررسی تصاویر بدست آمده از دوربینهای مداربسته مغازه موبایل فروشی، تصویر فروشنده گوشی شناسایی و به رؤیت مالباخته رسید که بلافاصله مورد شناسایی قرار گرفت.
در ادامه اقدامات پلیسی، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی موفق به شناسایی هویت متهم به نام «بهرام» شده و نهایتا با شناسایی محل تردد «بهرام» در حوالی میدان شوش، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی در مورخه چهارم شهریور ماه موفق به دستگیری وی شدند.
«بهرام» در همان تحقیقات اولیه صراحتا به دهها فقره کلاهبرداری با این شیوه و شگرد و با مشارکت فرد دیگری به نام «مهدی» (پاسخگوی تلفن به عنوان اپراتور بانک) اعتراف کرد که بلافاصله «مهدی» نیز در ساعات پایانی چهارم شهریورماه در میدان تجریش دستگیر و در تحقیقات پلیسی بعمل آمده به کلاهبرداری با مشارکت متهم اصلی پرونده اعتراف کرد.
سرهنگ کارآگاه قاسم دست خال، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: در بررسی سوابق متهمین مشخص شد که متهم اصلی پرونده تحت تعقیب مراجع مختلف قضایی و انتظامی قرار دارد که ضمن هماهنگی با بازپرس محترم شعبه اول دادسرای ناحیه یک تهران، متهمین جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در اختیار پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارند و تحقیقات جهت شناسایی جرایم متهمین و همچنین سایر شکات و مالباختگان احتمالی کماکان در دستور کار تیم مبارزه با جعل و کلاهبرداری پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد