پیش‌بینی‌های مقابله با بیماری در پرواز

مسافرت با هواپیما جزو آسان‌ترین روش‌های سفر کردن است. در هر سن و سال و وضعیت جسمانی که باشید، سرعت در نقل و انتقال می‌تواند باعث کاهش بسیاری از صدمات جسمی و روحی ناشی از سفر باشد. با این‌که افزایش ارتفاع و فشارهای گرانش منفی و مثبت اعمال شده در اثر مانورهای پروازی، می‌تواند باعث بروز مشکلات بسیار کوچکی در برخی افراد شود،ولی در کل هیچ‌گاه نمی‌توان از ویژگی‌های مثبت یک سفر هوایی چشم‌پوشی کرد.
کد خبر: ۱۱۴۸۸۹۱

شاید شما از افرادی باشید که غالبا با هواپیما سفر میکنند و در طی این سفرها به این موضوع فکر کردهاید که اگر اتفاقی برایتان بیفتد رفتار خدمه پرواز با شما چگونه خواهد بود؟ یا اینکه، یک شرکت هواپیمایی چه مسئولیتی در قبال مسافران بیمار خود دارد؟ حال آنکه این بیماری قبل از شروع سفر اعلام شده باشد یا در طول پرواز بروز کند.

اعلام بیماری قبل از آغاز پرواز

این وظیفه مسافران است که قبل از اقدام به سوار شدن به هواپیما و حتی چند روز قبل از آغاز پرواز، با مراجعه به پزشک و متخصص مربوطه، از بیخطر بودن اثرات پرواز بر بیماری خود مطمئن شوند. یا اگر در زمان مشاوره پزشکی نکتهای گفته میشود که باید از طرف خود فرد، همراهان یا شرکت هواپیمایی رعایت شود، با جزئیات کامل در اختیار مسئولان شرکت هواپیمایی قرار گیرد. این نکات میتواند از نظارت ساده تا کنترل میزان اکسیژن و فشار کابین را شامل شود. چه بسا بیمارانی که در صورت عدم اطلاع از سلامت جسمانی یا اثرات پرواز بر بیماریشان وارد هواپیما شده و باعث بهوجود آمدن خطرات جسمی برای خود و دیگران میشوند. در برخی موارد خاص و با نظر مستقیم خلبان اول پرواز، شرکتهای هواپیمایی میتوانند با تأمین برخی اقلام پزشکی، مانند اکسیژن کمکی، در داخل کابین مسافران، به انتقال بیماران خاص به مقاصد خود اقدام کنند.

اعلام بیماری در طول پرواز

اگر به نظرتان بیماری خاصی ندارید یا اساسا از وجود چنین بیماریای اطلاع نداشتید، بازهم جای نگرانی نیست. با اینکه همواره و در هر زمینهای پیشگیری بهتر از درمان است و بهتر است قبل از جدا شدن از زمین به فکر سلامت خود باشید، ولی این نکته را نیز به خاطر بسپارید که مهمانداران پرواز صرفا برای ارائه سرویسهای غذایی آنجا حضور ندارند. در صورت بهوجود آمدن هرگونه علائم غیرمعمول در مسافران، مهمانداران موظفند هرچه سریعتر شرایط خاص را به خلبانان پرواز اطلاع داده و همزمان با انجام کمکهای اولیه پزشکی، در صورت نیاز از پزشکان یا پرستاران حاضر در جمع مسافران نیز کمک بگیرند.

در صورتی که علائم بیماری کمتر نشد یا رو به وخامت گذاشت، مهمانداران با گزارش به خلبانان از آنان میخواهند تا با فرود در نزدیکترین فرودگاه، در سریعترین زمان خدمات اورژانس را برای بیمار فراهم کنند. داروها و لوازم کمکهای اولیه برای مقابله با برخی اتفاقات پزشکی مانند سکته قلبی یا وضع حمل خانمهای باردار در هواپیما وجود دارد؛ ولی در نهایت سرعت در انتقال بیمار به مراکز درمانی و نحوه تعامل صحیح مهمانداران با مسافر بیمار، میتواند خطر را به پایینترین حد خود برساند.

خلبان محمدتقی امیرسام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها