به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در این اطلاعیهای با اشاره به بسته شدن پرونده کارتهای شناور رایگان در طرح ترافیک جدید آمده است: در سال ۹۶ بالغ بر ۱۰ هزار کارت شناور بین دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف توزیع شد. این کارتها در سالهای قبل با توجیهات خاص امنیتی و اجرایی رواج یافته بود اما بعد از چند سال تبدیل به یک رانت و امتیاز ویژه تبدیل شده بود.
با آنکه این کارتها طبق مصوبه شورای شهر از پنچ تا هشت میلیون تومان قیمت داشت اما شهرداری در دوره سابق اکثر کارتهای شناور را به رایگان و حتی به صورت هدیه توزیع میکرد. با آن کارتها تا سه خودرو در روز امکان ورود به محدوده طرح داشتند.
یکی از اهداف طرح ترافیک جدید، حذف تبعیض و تفاوت در پرداخت بود. برای این منظور، مدیریت جدید شهرداری تصمیم گرفت که کارتهای شناور را بهطور کامل حذف کند. تصمیمی که به معنای حذف رانتی معادل دهها میلیارد تومان به نفع عموم مردم بود.
در این مرحله، همان توجیهات خاص قبلی درباره نیاز به کارتهای شناور از سوی پلیس و دولت مطرح شد. شهرداری اعلام کرد که حاضر است تعداد محدودی مجوز سیار را برای مصارف مذکور در اختیار این نهادها و دستگاهها قرار دهد، مشروط بر آنکه هزینه تردد خود را مانند بقیه پرداخت کنند و توقع کارت رایگان نداشته باشند.
در سالهای قبل، متاسفانه برخی افرادی که این کارتهای شناور را دریافت میکردند، آنها را میفروختند یا اجاره میدادند اما مجوزهای سیار امسال به گونهای طراحی شده است که خرید و فروش آنها بیمعنا و بیارزش باشد و کسی نتواند از آنها سوءاستفاده کند و در دستورالعمل استفاده از مجوزهای سیار مشخص شده است که تردد با این مجوزها نیز باید با پرداخت هزینه همراه باشد و در غیر این صورت علاوه بر بدهی عوارض، باعث جریمه نیز خواهد شد.
سازمان حمل و نقل شهرداری تهران به عموم شهروندان هشدار داده است که فریب کلاهبرداران را نخورند و تاکید کرده که امسال کارت شناور نداریم و مجوزهای سیار هم هیچ ارزش ریالی ندارد، بدین ترتیب پرداخت هر مبلغی بابت خرید آنها به امید استفاده رایگان، موجب خسران است و نهایتا استفاده بدون پرداخت از این کارتها موجب جریمه به علاوه بدهی عوارض تردد خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد