دبیر شورای عالی امنیت ملی:

برجام قابل تجزیه نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: برجام یک سند کامل و غیر قابل تجزیه بوده و امکان مذاکره مجدد در مورد آن تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۱۵۹۴۹
برجام قابل تجزیه نیست

به گزارش جام جم آنلاین، علی شمخانی در گفتگو با شبکه العالم درباره اقدامات اخیر امریکا برای به چالش کشاندن برجام اظهارداشت: برجام یک سند کامل و غیر قابل تجزیه بوده و امکان مذاکره مجدد در مورد آن تحت هیچ شرایطی وجود ندارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی توافق برجام را حداقل مطالبات جمهوری اسلامی برای دستیابی به توافق با 1+5 عنوان کرد و با اشاره به کارشکنی آمریکا در اجرای تعهدات برجامی اظهار داشت: در حالی که علی رغم پایبندی کامل ایران به تعهدات خود، هنوزبخشی از گشایش های اقتصادی که می بایست در چارچوب تعهدات آمریکا و حتی اروپا محقق می گردید انجام نشده است صحبت کردن در مورد بازبینی برجام، بیانی وقیحانه و ناشی از توهم رییس جمهور آمریکاست.

دریابان شمخانی افزود؛ توان موشکی جمهوری اسلامی ایران کاملا بومی و بر گرفته از تجربه 8 سال دفاع مقدس و مظلومیت مردم ایران در تامین نیازمندیهای اولیه برای دفاع در برابر تجاوز بوده و مسیر تکامل خود را در چارچوب بازدارندگی در برابر تهدیدات با قدرت ادامه خواهد داد.

وی یادآور شد: در چارچوب اجماع کامل مجموعه مسئولین جمهوری اسلامی ایران ما هیچگونه مذاکره ای در موضوع موشکی و توان دفاعی خود با هیچ کشوری نخواهیم داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی درخصوص سیاست های منطقه ای کشورمان و راهبردهای آتی ایران در منطقه تصریح کرد: اقدامات جمهوری اسلامی ایران در منطقه هیچگونه مغایرتی با قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد نداشته و تلاش های آمریکا برای تصویرسازی غلط از رفتارهای ثبات آفرین جمهوری اسلامی ناشی از شکست واشنگتن و همپیمانان آن در استفاده ابزاری از تروریسم برای تحمیل اراده خود به کشورهای مستقل منطقه است.

شمخانی در پایان با اشاره به تحرکات جدید دستگاه دیپلماسی آمریکا برای همراه سازی کشورهای اروپایی و عربی با سیاست های ضد ایرانی آمریکا افزود: به نظر می رسد پس از گسترش تروریسم تکفیری به کشورهای اروپایی و لمس نزدیک تهدیدات آن از سوی شهروندان این کشورها، عقلانیت کافی برای درک نقش تاثیرگذار ایران در مهار تروریسم و شناخت اهداف مخرب آمریکا در این زمینه ایجاد شده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها