به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با خبرگزاری آلمان تصریح کرد: از نظر ما، اسد نمیتواند سوریه را یکپارچه کند. از نظر ما، چنین نظامی حتی برای یک دوره انتقالی نباید باقی بماند. این همان موضع ما است. او باید کنار برود.
وی گفت، تلاشهایی که توسط ترکیه با همکاری روسیه وایران برای ایجاد مناطق کاهش تنش در سوریه صورت گرفت، به نحو گستردهای در بهبود اوضاع در سوریه موفق بوده است.
مولود چاووش اوغلو در عین حال هشدار داد که فروپاشی توافقهای آتش بس میتواند فشارهای بیشتری را بر اروپا اعمال کند.
وی افزود: من امیدوارم که ما بتوانیم آتش بس را تحکیم بخشیم. من کاملاً امیدوار هستم. وضعیت در سوریه بسیار بهتر از وضعیت حدود یک سال قبل شده است. حتی نمیتوانید مقایسه کنید.
مولود چاووش اوغلو تاکید کرد: طبیعتاً، اگر جنگ در سوریه مجدداً صورت بگیرد، باعث میشود که آوارگان بیشتری به ترکیه برسند و فشار بیشتری بر اروپا وجود خواهد داشت.
وی تصریح کرد: ایالات متحده باعث شد که مساله تهدیدها تبدیل به یک سیاست عمومی بشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر سازمان ملل وجهه خود را از دست بدهد، من بر این باورم که این امر همچنین نقش ایالات متحده را نیز از بین خواهد برد.
این مقام ترکیهای در اشاره به تصمیم آمریکا برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: ما بسیار نسبت به تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در قبال قدس احساس ناامیدی میکنیم. این اشتباهی بسیار بزرگ است. ایالات متحده باید سیاست خود را تغییر دهد وگرنه آشوبی به پا خواهد شد.
وی تاکید کرد که از تهدیدهای واشنگتن مبنی بر توقف کمکهایش به کشورهایی که از این تصمیم آمریکا درخصوص قدس انتقاد کردهاند، خشمگین است.
مولود چاووش اوغلو همچنین به ایالات متحده نسبت به بی توجهی به مصوبه اخیر مجمع عمومی درمورد قدس هشدار داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود