10 راهکار برای خداحافظی با ترس و بزدلی

حتی شجاع‌ترین افراد هم ترس‌هایی دارند. از ترس از ارتفاع و هواپیما گرفته تا ترس از حیوانات و رانندگی در شب و تنهایی و… . اما موضوع اینجاست که ما باید با این ترس‌ها کنار بیاییم و نگذاریم مانع ما شوند.
کد خبر: ۱۰۷۲۹۹۸
10 راهکار برای خداحافظی با ترس و بزدلی

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از دیجی رو،‌هیچکس دربرابر ترس مقاوم نیست و همه، حتی شجاع‌ترین افراد هم ترس‌هایی دارند. از ترس از ارتفاع و هواپیما گرفته تا ترس از حیوانات و رانندگی در شب و تنهایی و… . اما موضوع اینجاست که ما باید با این ترس‌ها کنار بیاییم و نگذاریم مانع ما شوند و این مطلب هم قصد دارد به شما نشان دهد که چطور با ترس‌هایتان کنار بیایید و شجاع‌تر باشید. پس با جام‌جم آنلاین همراه باشید.

۱.ترس همیشه وجود خواهد داشت

C.S Lewis می‌گوید: صلح به معنای نبود درگیری نیست، بلکه به معنای مقابله با درگیری است. به همین ترتیب شجاعت هم به معنای نبود ترس نیست. ما در زندگی ممکن است از خیلی چیزها بترسیم اما نکتهٔ مهم این است که چطور این ترس را مدیریت کرده و با آن روبه رو شویم.

۲. حتی باید به خاطر ترس‌هایمان سپاسگزار باشیم

مادرواقع برای ترسیدن طراحی شده‌ایم. این غریزه‌ای برای بقا یا پاسخی برای زنده‌ماندن است. وقتی شروع به مضطرب شدن راجع به چیزی می‌کنید یعنی زمان آن است که شرایط را ارزیابی کرده و تصمیمی بگیرید.

۳. تصمیم بگیرید که شجاع باشید

نکته‌ای که در مورد قبلی عنوان شد بنظر ساده می‌آید نه؟ اما ضرورتا اینطور نیست. هر فرد به شرایط مختلف به طور متفاوتی واکنش نشان می‌دهد. هیچ دستور العمل جادویی‌ای نیست که بتوانید با آن به سادگی به ترس‌هایتان غلبه کنید. هرچند اولین قدم در این راه این است که تصمیمی بگیرید. شما باید تصمیم بگیرید که شجاع، نترس و بی باک باشید. تصمیم بگیرید که این ترس نیست که باید شما را کنترل کنید بلکه این شما هستید که باید آن را کنترل کنید. این موضوع را به عنوان فرصتی برای پیشرفت ببینید.

۴. شجاعت فیزیکی مهم‌ترین نوع شجاعت نیست

افراد از پل‌ها، هواپیماها، کوه‌ها یا ساختمان‌ها می‌پرند و این واقعا کار هیجان انگیزی است اما برعکس، شجاعتی که برای انجام آن کارها نیساز است شجاعتی نیست که قرار است به شما کمک کند و شما را از وضع فعلی‌تان رهایی ببخشد. گاهی اوقات ترس‌های بغرنج روانی بیشتر در زندگی‌تان حس می‌شوند تا ترس‌های فیزیکی. در نتیجه تلاش کنید که تمرکز خودتان را بر روی مواجهه با ترس‌هایی که واقعا برایتان اهمیت دارند بگذارید.

۵. محدودیت‌های خود را بپذیرید

شما سوپرمن نیستید. شما قرار نیست همیشه از پس همهٔ کارها بربیایید. بنابراین اصلا مشکلی ندارد که تصمیم بگیرید کاری را انجام ندهید.

۶. به حرف‌ها و طرز فکر دیگران بی‌اعتنا باشید

کاری که حس می‌کنید درست است را انجام بدهید. شما مجبور نیستید چیزی را –حتی به خودتان- ثابت کنید. افرادی که واقعا به شما اهمیت می‌دهند به تصمیم شما احترام می‌گذارند و شما را به زور وارد شرایط ناراحت کننده نمی‌کنند.

۷. خودتان را بشناسید

قدرت، اهداف و ارزش‌هایتان را بشناسید. وقتی عمیقا خودتان را بشناسید بهتر می‌توانید با شرایط استرس زا کنار بیایید.

۸. خطرناک‌ترین لحظات را به خاطر داشته باشید

زمانی که کارهای بزرگ و ریسکی انجام دادید را به خاطر بیاورید. زمانی که توانستید بر ترس‌تان غلبه کنید. اینها لحظاتی هستند که شما احساس قدرت و آسیب ناپذیری کردید. به همین خاطر هرچه بیشتر در مورد آن لحظات افتخار آمیز فکر کنید نترس‌تر می‌شوید.

۹. روی دیگران حساب کنید

این جمله را با خودتان تکرار کنید: کمک گرفتن ازدیگران اشکالی ندارد. کمک گرفتن از دیگران نشانهٔ ضعف نیست. اصلا اشکالی ندارد با افرادی که مورد اعتمادتان هستند صحبت کنید و از آنها کمک بگیرید.

10. شما از آنچه فکر می‌کنید سرسخت‌تر هستید

همهٔ ما در شرایط بسیار سختی قرار گرفتیم اما اغلب ارزشی برای این کارمان قائل نیستیم. خیلی از افراد ترسو هستند که وقتی دیگران به آنها نیاز دارند پشت‌شان را به آنها می‌کنند و ختی حاضر نیستند قدمی برای خودشان هم بردارند. بنابراین شما سرسخت‌تر از آنی هستید که فکر می‌کنید؛ به یاد داشته باشید که زندگی برای رو کردن بهترین شما، راه‌های خودش را دارد! پس به خودتان باور داشته باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها