مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی خبر داد:

آغاز طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از هفته آینده

مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی گفت: طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از اول مرداد تا پایان شهریور به مدت ۹ هفته آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۰۵۲۸۳۷
آغاز طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از هفته آینده

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صداو سیما، سید علی اصغر میرمحمد صادقی در جمع خبرنگاران با اشاره به صف نیم میلیونی متقاضیان وام قرض الحسنه ازدواج افزود: این طرح برای کاهش زمان انتظار و خارج شدن این ۵۰۰ هزار نفر از صف اجرا می‌شود.

وی گفت: بر این اساس ۱۰ بانک عامل و یک صندوق قرض الحسنه با بانک مرکزی تفاهم نامه امضا کردند و برای هر یک از آن‌ها سهمیه در نظر گرفته شده است.

میرمحمد صادقی افزود: به این ترتیب این ۱۱ بانک و صندوق قرار است در این طرح بیش از ۵۰۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت کنند.

وی گفت: بانک‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، مسکن، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان این ۵۰۰ هزار وام را پرداخت خواهند کرد.

مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی افزود: بانک‌های خصوصی و یک سری از بانک‌های تخصصی دولتی نیز در این طرح شرکت داده شده اند و قرار است حداقل دو برابر مبلغی که در ماهی که حداکثر پرداخت را داشته اند به متقاضیان وام ازدواج پرداخت کنند.

میرمحمد صادقی گفت: اولویت این طرح استان‌های محروم و مناطق کمتر برخوردار است و هر چقدر این وام در استان‌های محروم داده شود بانک‌های عامل امتیاز بیشتری می‌گیرند و اولویت بعدی آن است که افرادی که در زمان بیشتری در صف انتظار بودند زودتر این وام را دریافت کنند.

وی افزود: برای دریافت هر فقره از این وام یک ضامن کافی است و ما به بانک‌ها ابلاغ کرده ایم که طوری با مردم رفتار شود و آسان بگیرند که کسی نا امید از شعبه بیرون نرود.

مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی گفت: همچنین به مدیران عامل بانک‌ها به عنوان ناظران عالی این طرح ابلاغ شده و قرار است همه موارد و جزئیات آن تا اول مرداد به همه سرپرستان و شعب سراسر کشور این بانک‌ها ابلاغ شود تا در زمان اجرای آن همه عوامل بانک از جزئیات آن مطلع باشند.

تاکنون حدود ۹ میلیون فقره وام ازدواج اعطا شد

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به اینکه سامانه قرض الحسنه ازدواج از سال ۸۷ شروع بکار کرده است، گفت: از آن تاریخ تا ۲۵ تیر امسال ۸ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۶۰۰ فقره وام ازدواج با رقم کل ۳۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

میرمحمد صادقی گفت: بیشترین تعداد این وام مربوط به سال ۹۰ با ۱ میلیون و ۳۴۸ هزار فقره و بیشترین مبلغ مربوط به سال ۹۵ با حدود ۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات است.

وی گفت: به طور متوسط بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر در هر ماه در این سامانه ثبت نام می‌کنند و بانک نیز به طور متوسط هر ماه بین ۷۰ تا ۸۰ هزار فقره وام پرداخت می‌کنند.

میرمحمد صادقی گفت: با این ورودی و خروجی هم اینک یک صف ۵۰۰ هزار نفری برای دریافت وام ازدواج بوجود آمده و اگر طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج اجرایی نشود باید متقاضیان سال‌های سال در انتظار دریافت وام باشند.

وی گفت: امیدواریم با اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج صف دریافت کنندگان وام به زیر ۵۰ هزار نفر که معقول است برسد.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی افزود: همچنین قرار است در پایان این طرح بانک‌های برتر که همکاری بیشتری در اعطای این وام به مردم کرده اند شناسایی و رئیس کل بانک مرکزی از آن‌ها تقدیر و تشکر کند.

وی به راه اندازی ستادی در اداره کل اعتبارات بانک مرکزی برای پاسخگویی و اطلاع رسانی این طرح اشاره کرد و گفت: هموطنان از سراسر کشور از فردا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۲۹۹۵۴۲۸۳ - ۲۹۹۵۴۲۵۶ - ۲۹۹۵۴۲۶۰ - ۲۹۹۵۴۲۷۰ در ساعات اداری تماس و مشکلات خود را طرح کنند.

وام ازدواج موجب تورم نمی‌شود

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه با اجرای طرح ضربتی اعطای وام ازدواج حداقل ۵ هزار میلیارد تومان وارد بازار می‌شود، گفت: این رقم موجب تورم نخواهد شد.

میرمحمد صادقی در ادامه نشست با خبرنگاران افزود: پارسال نیز در یک فرصت کوتاه بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای کمک به بنگاه‌های کوچک و متوسط به جامعه تزریق شد، اما تاثیر تورمی نداشت.

وی به دریافت کنندگان وام ازدواج توصیه کرد، تلاش کنند تا دو ماه با مراجعه با سامانه در جریان آخرین اخبار و اطلاعات طرح قرار بگیرند و وام خود را دریافت کنند.کسانی که از زمان عقد آن‌ها کمتر از دو سال گذشته باشد، می‌توانند در این طرح ثبت نام و وام ازدواج دریافت کنند.

میرمحمدصادقی گفت: همچنین به خانواده‌ها و مزدوجینی که این وام را دریافت می‌کنند توصیه می‌کنیم این اعتبار را صرف خرید کالاهای ایرانی کنند تا باعث رونق نسبی در بازار اقتصادی کشور هم بشود.

این مقام بانکی افزود: به تولیدکنندگان ایرانی نیز توصیه می‌کنیم در این مدت در شرایط فروش و شناخت سلایق مردم و همچنین کاهش حتی المقدور قیمت‌های خود تلاش کنند تا مردم بیشتر کالای ایرانی بخرند.

وی با بیان اینکه همه منابع این طرح از منابع بانک‌ها تأمین شده و هیچ منبعی از بانک مرکزی به بانک‌ها تزریق نشده است، افزود: منابع این طرح از منابع قرض الحسنه جاری و پس انداز بانک هاست.

مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی گفت: از ابتدای امسال تا ۲۵ تیر بانک‌های کشور ۳۱۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج پرداخت کرده اند و منابع قرض الحسنه آن‌ها برای اجرای این طرح کافی است.
وی افزود: اجرای این طرح باعث خلل در اعطای دیگر تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان نخواهد شد.

میرمحمد صادقی گفت: آخرین آمار و اطلاعات اجرای این طرح ضربتی از طریق روابط عمومی بانک مرکزی به طور هفتگی دراختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها