رئیس قوه قضاییه:

آمریکا و عربستان، داعش بین المللی هستند

رئیس قوه قضاییه، آمریکا و اذناب منطقه ای آن به ویژه عربستان سعودی را داعش بین المللی توصیف و با بیان اینکه حوادث تروریستی اخیر در تهران فاقد هر گونه ارزش نظامی بود، از تلاش های همه نیروهای امنیتی- انتظامی از جمله وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی در تأمین امنیت کشور قدردانی کرد.
کد خبر: ۱۰۴۰۷۷۷
آمریکا و عربستان، داعش بین المللی هستند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در جریان حوادث تروریستی اخیر در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) و همچنین آرزوی بهبودی هرچه سریعتر برای مصدومان این حادثه، تصریح کرد: جمهوری اسلامی در طول حیات خود همواره در مقابل حکومتهای سلطه و اذناب منطقه ای آنها ایستاده و اجازه نداده است که رویاهای آمریکا و دولت های دست نشانده آن خصوصاً حکام خبیث سعودی در جهت حمایت از تروریست ها و اقدام علیه جریان مقاومت در منطقه محقق شود و همین امر هزینه های سنگینی را بر آنان تحمیل کرده است بنابراین طبیعی است که دولت های جنایتکار در پی ضربه زدن به جمهوری اسلامی باشند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به واکنش کاخ سفید به حوادث تروریستی تهران، چنین واکنشی را نشان دهنده حمایت آشکار آمریکا از تروریست ها دانست و با بیان اینکه چنین موضع گیری لکه ننگی بر دامان حکومتهای مدعی دفاع از حقوق بشر و مقابله با تروریسم است، افزود: خوشبختانه آمریکا و اذناب منطقه ای آن امروز چهره واقعی خود را بیش از گذشته آشکار کردند و مشخص شد کسانی که در کنار یکدیگر به حمایت از تروریسم می پردازند و رقص شمشیر می کنند، داعش بین المللی هستند.

وی با بیان اینکه تروریست ها بدون حمایت این حکومتها چند روز هم دوام نمی آوردند، اظهار کرد: سلاطین و حکام خبیث سعودی تهدید کرده بودند که جنگ را به داخل ایران می کشانیم، مطمئن باشند که چنین تخیلی هرگز محقق نخواهد شد زیرا جمهوری اسلامی با وحدت و حضور مردم و همچنین خودباوری ملی که بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است در مقابل هر گونه عامل تهدید کننده ملی ایستاده است و ننگ ابدی بر پیشانی کشورهای حامی تروریسم به ویژه آمریکاست که با لحن وقیحانه ای در بیانیه خود، ایران را مستحق چنین جنایاتی دانسته اند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه جمهوری اسلامی، سرافراز و سربلند همواره حامی مستضعفین و دشمن تروریستها بوده است، خاطر نشان کرد: کارنامه ایران در زمینه مبارزه با تروریسم کاملاً روشن است اما کشورهای سلطه و دولت های مورد حمایت آنها در منطقه چه عملکردی در این زمینه داشته اند؟ آنها دروغ بزرگی به نام ائتلاف علیه داعش را ساخته و پرداخته کرده اند و از سوی دیگر از همین گروه تروریستی حمایت همه جانبه می کنند.

آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: ما با صدای رسا اعلام می کنیم که آحاد ملت ایران و مسئولان با انسجام و هماهنگی بیش از پیش اجازه نمی دهند توطئه های دشمن در این کشور محقق شود و به حرکت اخیر نیز با اتحاد خود پاسخ قاطعی خواهند داد.

وی با بیان اینکه حرکت های کور اخیر در تهران فاقد هر گونه ارزش نظامی بود، از تلاشهای تأمین کنندگان امنیت کشور قدردانی کرد و گفت: کشورهای اروپایی که مدعی ترین کشورها به لحاظ امنیتی هستند نیز گاه صحنه اقدامات تروریستی می شوند. ما از فرزندان ملت در وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه، نیروی انتظامی، دادستان ها و قضات سراسر کشور سپاسگزاریم که با خنثی سازی موارد متعدد تهدید علیه امنیت کشور، جان خود را برای امنیت مردم به خطر می اندازند. بر همین اساس همگی باید پشتیبان این نیروهای ارزشمند نظام باشیم که گاهی در گمنامی کامل تلاش می کنند و بدون هیچ هیاهو و تبلیغاتی، امنیت کشور را تأمین کنند. البته متأسفانه گاهی برخی افراد در مقاطع مختلف با رفتار و گفتار خود، این نیروها را تضعیف می کنند که لازم است جداً از این امر اجتناب شود.

آیت الله آملی لاریجانی ابراز امیدواری کرد که با اتحاد هرچه بیشتر همان گونه که با همکاری مردم و مسئولان، شر منافقین از مملکت رفع شد، ریشه تروریسم به هر شکل آن نیز در کشور خشکانده شود.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش‌های اخیر مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام خمینی(ره) و همچنین در دیدار با دانشجویان، به دو نکته محوری پرداختند و تصریح کرد: یکی از مهمترین نکات مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، توجه جدی به حرکت انقلاب، مواضع صریح امام و ارزش های اصیل انقلاب بود که لازم است همه دلسوزان فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... به این مسئله توجه داشته باشند. نباید اجازه دهیم تاریخ انقلاب فراموش شود. به ویژه نسل های جدید باید از مسیر حرکت انقلاب و ارزش هایی که انقلاب بر مبنای آن به پیروزی رسید، آگاه باشند. لذا اجازه نخواهیم داد که این ارزشها و اندیشه‌های انقلابی از حافظه و ذاکره ملت ایران زدوده شود.

وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری مبنی بر مراقبت نسبت به عوض نشدن جای جلاد و شهید در تاریخ انقلاب، اظهار کرد: گاه برخی افراد تحلیل هایی از دهه شصت ارائه می کنند که کاملاً در این تحلیل ها جای ظالم و مظلوم عوض می شود. چنین تحلیل هایی دقیقاً همانند همان تفکری است که می گوید ایران به دلیل حمایت از تروریسم مستحق حمله تروریستی است. بنابراین از همه اهل فضل و دلسوزان آشنا با تاریخ انقلاب و همه کسانی که در صحنه انقلاب حضور داشته‌اند انتظار می رود که اجازه ندهند تاریخ انقلاب اسلامی تحریف شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به محور دیگر سخنان رهبر معظم انقلاب در زمینه مسائل فرهنگی، خاطر نشان کرد: انقلاب ما به معنایی یک انقلاب فرهنگی است و بر همین اساس دغدغه های فرهنگی رهبر معظم انقلاب در برهه های مختلف به صورت مستمر وجود داشته است. اگر اصل و اساس انقلاب که تحولات فرهنگی بوده است فراموش شود نوعی تحریف انقلاب رخ داده است. متاسفانه در برخی دوره ها دولت هایی بر سرکار آمدند که عملکردشان موجب این تحریف می شد. این دولت ها از جریان های روشنفکری بیمار حمایت می کردند. ما مشکلی با روشنفکری واقعی نداریم اما متاسفانه آن نوع روشنفکری بیمار، پرچم دار هر نوع تفکر مغایر با ارزشهای انقلاب بود. البته گاهی پسوند دینی هم برای آن می آوردند در حالیکه عملکرد آنها نشان می داد از شدیدترین نوع سکولاریسم دفاع می کنند. این اندیشه، دین را برای کنج خانه ها و در حد رابطه شخصی میان انسان و خدا می خواست که چنین امری با نص صریح قانون اساسی و محکمات انقلاب و نصوص مسلّم قرآن و سنت مخالف بود.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی طبق قانون اساسی، نظامی است مبتنی بر توحید و اجتهاد مستمر، افزود: متاسفانه مدعیان روشنفکری در آن سالها با ولایت فقیه، تصورات ارزشی امام و همچنین بنیان های مسلم فرهنگی و مظاهر تدین مقابله می کردند. به عنوان مثال می گویند چه اشکالی دارد که حدود حجاب رعایت نشود؟ البته ما هم قبول داریم که ارزش های دینی فقط شامل حجاب نیست بلکه باید با سایر مظاهر فساد نظیر دروغ و دست اندازی به بیت المال نیز برخورد کرد اما این منافاتی با برخورد با دیگر مظاهر فساد از جمله بدحجابی ندارد و نباید به بهانه لزوم مقابله با یک فساد، مبارزه با فساد دیگر را تضعیف کرد.

وی با اشاره به وظیفه دولت در قانون اساسی مبنی بر حمایت از ارزش های اخلاقی و مبارزه با مظاهر فساد و تباهی و همچنین لزوم تقنین قوانین بر مبنای شریعت تأکید کرد: آحاد مردم، مسئولان و دلسوزان نظام باید توجه داشته باشندکه خط ارزش‌های اصیل انقلاب و فرهنگ انقلابی اسلامی به دست فراموشی سپرده نشود.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین تعبیر « آتش به اختیار » در سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان را مورد اشاره قرار داد و گفت: این تعبیر برای جوانان مومن بسیار پرمعنا است. آتش به اختیار در عرصه فرهنگی یعنی دلسوزان انقلاب خصوصاً جوانان نباید به دلیل کم کاری احتمالی برخی مسئولان، کارهای فرهنگی را بر زمین بگذارند بلکه باید همانند مجاهدین در مقابل قاعدین، در صف اول جهاد انقلابی حضور داشته باشند و در مسیر تحقق اهداف فرهنگی انقلاب و ارزشهای آن بکوشند.

رئیس قوه قضاییه در عین حال تاکید کرد: البته اجرای فرمان آتش به اختیار، متوقف بر تشخیص درست موضوعات و فهم صحیح مسائل است.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به تصویب سند 2030 یونسکو و گلایه های رهبر معظم انقلاب از این امر، خاطر نشان کرد: مباحث حقوقی مربوط به این سند از جمله میزان تعهدآور بودن و حق تحفظ ایران در مورد آن مجال دیگری را می طلبد منتها فرمایش مقام معظم رهبری ناظر به بحث دیگری است و آن اینکه وقتی کشور ما با اتکا به ارزشهای انقلابی و اسلامی خود دارای سند تحول آموزش است چه نیازی به اسناد دیگر دارد؟ در واقع به اعتقاد ایشان پیوستن به چنین اسنادی استقلال و خودباوری اصیل انقلابی و دینی را هدف قرار می دهد.

وی با اشاره ای گذرا به برخی ایرادات حقوقی حاکم بر روند تصمیم گیری پیرامون سند 2030 از سوی دولت از جمله تاکید بر تحقق کامل مفاد آن در کنار اجرای سند تحول آموزش از یک سو و ناسازگاری سند تحول آموزش با آن از سوی دیگر، بر لزوم نصب العین قرار دادن تذکرات رهبر انقلاب از جمله در حوزه فرهنگی تاکید کرد و گفت: فرمایش رهبر انقلاب، تاکید بر استقلال هویت فرهنگی کشور است. امیدواریم همه مسئولان و دلسوزان نظام به این فرمایشات توجه داشته باشند و موجبات ارتقای فرهنگی کشور را فراهم کنند.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با انتقاد از طرح پاره ای ادعاها و انتشار برخی اسناد در شبکه های اجتماعی منسوب به مسئولان کشور مبنی بر اطلاع داشتن همه قوا و دفتر مقام معظم رهبری از مفاد سند 2030 تصریح کرد: گاهی انسان از نحوه بیان و مغالطه در برخی موضوعات تعجب می کند. آنچه در مورد سند 2030 برای قوه قضاییه آن هم استحضاراً و صرفاً جهت اطلاع ارسال شد، مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تشکیل کارگروه ملی آموزش 2030 پس از امضای این سند بود و بر این اساس قوه قضاییه هیچ دخالت و اطلاعی پیرامون جزئیات و محتوای این سند نداشته است.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به فیوضات ایام پیش رو به ویژه لیالی با برکت قدر تصریح کرد: حسب تصریح قرآن کریم، شب های قدر بهتر از هزار ماه هستند. هزار ماه بیش از هشتاد سال است که عمر یک انسان را شامل می شود. بر این اساس در شب های قدر می‌توان یک راه هشتاد ساله را یک شبه طی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها