به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، براساس تصاویر منتشر شده از رهبر کره شمالی از میان مقامهای نزدیک به او سه نفر هستند که معتمدتر از بقیه بوده و نقش محوری در برنامه تسلیحاتی هستهای – موشکی این کشور ایفا میکنند.
مقامهای کره جنوبی فاش کردهاند که این سه نفر چه کسانی هستند و چطور برنامه تسلیحاتی کره شمالی را به پیش میبرند. این مقامها میگویند کیم جونگ اون برخلاف پدرش کیم جونگ ایل اقدام به تشکیل یک تیم بلندپایه از نخبگان حاکم کره شمالی نکرده و به جای آن سه کارشناس سطح پایینتر سلسله مراتب را به عنوان نزدیکترین همپیمانش انتخاب کرده است.
همچنین رفتار صمیمی و پر از شوخی این سه نفر با رهبر کره شمالی متفاوت از رفتار همراه با احترام و تشریفات دیگر اعضای نخبگان این کشور است.
یک کارشناس کره شمالی به نام مایکل مادن گفت: اولین و برجستهترین فرد این گروه سه نفره شخصی به نام ری پیونگ چول است که به او لقب "سیب زمینی بزرگ" داده شده است.
مادن می گوید: او از زمانی که کیم جونگ اون به طور جدی به عنوان رهبر آینده کره شمالی در زمان حکومت پدرش در نظر گرفته شد، مطرح شده است.
او ژنرال سابق ارتش است که در سال ۱۹۴۸ به دنیا آمده و در روسیه درس خوانده است. او در اوایل دهه ۲۰۰۰ ارتقا پیدا کرد و این درست همان زمانی بود که کیم جونگ اون به عنوان اصلیترین گزینه رهبر آینده کره شمالی مطرح شد.این فرد امروز معاون مدیر سازمان صنایع مهمات حزب کارگران کره شمالی است. سازمانی که ناظر بر برنامه موشکی بالستیک این کشور بوده و در سال ۲۰۱۰ از سوی آمریکا تحریم شد.
نفر دوم، یک دانشمند موشکی به نام کیم جونگ سیک است که یک تکنیسین سابق علوم هوایی غیرنظامی بوده و به نظر میرسد امروز با ری مشغول همکاری در سازمان مهمات است. او توجه کیم جونگ اون را بعد از نخستین آزمایش موشکی موفقیت آمیز در سال ۲۰۱۲ جلب کرد. گفته شده که ری و کیم جونگ سیک هر دو جز معدود کسانی بودند که توانستند با هواپیمای شخصی رهبر کره شمالی به نام هواپیمای گوشاک – ۱ سفر کنند.
سومین و آخرین نفر از این گروه اسرارآمیزترین فرد است و نام او جانگ چانگ ها نام دارد. او رئیس دانشگاه علوم دفاع ملی کره شمالی است و بر گروهی متشکل از ۱۵ هزار نفر که در توسعه سیستمهای تسلیحاتی کره شمالی از جمله تسلیحات موشکی و احتمالا هستهای مشغول هستند، نظارت دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت