بهگزارش جامجمآنلاین این را رئیس انجمن علمی طب سنتی به ایسنا میگوید. دکتر نفیسه حسینی یکتا ادامه میدهد: این موضوع باعث میشود که افرادی وارد حرفه طب سنتی شوند که علم لازم را برای آن ندارند و علی رغم اینکه اجازه درمان را در حوزه صنفی خود ندارند، اما متاسفانه وارد درمان هم میشوند.
حسینی یکتا تاکید میکند: تقاضای زیادی که مردم برای دریافت خدمات طب سنتی دارند، باعث شده که هر روز در خیابانهای شهرمان یک عطاری جدید ایجاد شود. به طوریکه تعداد عطاریها به طور روزافزون در حال زیادشدن است. به طوریکه گاهی میبینیم افرادی وارد حوزه عطاری و درمان میشوند که حداقل سواد را هم درباره گیاهان دارویی ندارند. بنابراین حتما بحث ساماندهی عطاریها ضرورت دارد و باید ضوابطی برای این افراد از سوی سازمان غذا و دارو و سایر ارگانهای ذیربط تدوین شود تا بتوان آنها را مورد نظارت قرار داد و سره از ناسره مشخص شود و عطاران عالِم ما نیز با عملکرد برخی افراد بدنام نشوند.
رئیس انجمن علمی طب سنتی در باره فعالیت داروخانههای گیاهی نیز میگوید: داروخانههای گیاهی پدیدهای جدیدالظهور نیستند، بلکه در کشورهایی که طب سنتی در آنها رواج بیشتری دارد یک امر پذیرفته شده است. مسلما تنظیم ضوابط حاکم بر این مراکز دقت نظر خاص خود را میطلبد. بنابراین وجود داروخانههایی ضابطهمند با هدف پاسخدهی منطقی و صحیح به نیاز جامعه به فراوردههای طبیعی و سنتی، ضروری است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد