راضیه ایزدی، کارشناس ارشد روانشناسی، اداره مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر؛

به سوی رهایی از افکار منفی

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران:

خشونت‌ خانگی در مسیر صعودی

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه خشونت‌های خانگی در کشور روند رو به رشدی دارد، گفت: باید بر حفظ کیان خانواده اهتمام بیشتری داشت.
کد خبر: ۱۰۱۹۵۸۹
خشونت‌ خانگی در مسیر صعودی

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس، سید حسن موسوی چلک در همایش مددکاری اجتماعی و مدارای اجتماعی در زنجان اظهار کرد: مدارای اجتماعی برگرفته از مفاهیم دینی است.

وی با اشاره به اینکه مدارای اجتماعی در دین اسلام نشان از اهمیت موضوع دارد، گفت: مدارا به معنی به رسمیت شناختن حقوق دیگران است.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به اینکه انسان موجودی اجتماعی است، افزود: انسان‌ها باید با دیگران ارتباطات اجتماعی داشته باشند.

موسوی چلک با بیان اینکه برخورداری از آرامش در ارتباطات اجتماعی فقط با مدارا امکان‌پذیر است، بیان کرد: این در حالی است که این موضوع در جامعه چندان نهادینه نشده و ضعف اخلاقی در جامعه وجود دارد.

وی با اشاره به آمار پرونده قضایی وارده به محاکم قضایی عنوان کرد: همین موضوع نشان می‌دهد که نتوانسته‌ایم مدارا را در جامعه نهادینه کنیم.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به بالا بودن آمار پرونده‌های ضرب و جرح در کشور تصریح کرد: جامعه‌ای که ضرب و جرح زیادی داشته باشد از فضیلت اخلاقی برخوردار نیست.

موسوی چلک با بیان اینکه در کشور در روابط خانوادگی نیز با ضعف مدارا مواجه هستیم، افزود: حتی در روابط خانوادگی نیز خشونت‌های خانگی روند رو به رشد دارد و باید بر حفظ کیان خانواده اهتمام بیشتری داشت.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به آمار تصادفات رانندگی در کشور بیان کرد: قریب به اتفاق تخلفات رانندگی در کشور نیز به خاطر فقدان مدارا است.

موسوی چلک با اشاره به اهمیت مورد توجه قرار گرفتن مدارای سیاسی در جامعه تصریح کرد: ضعف در مدارا در جامعه منتج به خشونت می‌شود.

رئیس انجمن مددکاران ایران با تاکید بر اینکه آموزش‌های ما باید الگوی اجتماعی مردم باشد، خاطرنشان کرد: با افزایش مدارا در جامعه اختلاف سلیقه‌ها نمی‌توانند باعث وارد شدن خدشه به زندگی افراد و بر هم خوردن آرامش و رضایت از زندگی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها