به گزارش جام جم آنلاین، اسفند ماه با افزایش حجم معاملات خصوصا در بخش خودرو مترادف است. شاید دقت کرده باشید که بسیاری از تبلیغات مربوط به معاملات خودرو، در پایان سال می باشد و تولید کنندگان داخلی و حتی واردکنندگان خودروهای خارجی به تکاپوی فروش با در نظر گرفتن تخفیفات مختلف می افتند.
طبیعی است که در بسیاری از موارد، خرید یک خودرو جدید، مستلزم فروش دیگری است. این خرید و فروش با احتساب دریافتی کارمندان در پایان سال و همچنین لزوم وجود یک وسیله نقلیه برای سفرهای نوروزی، تایید کننده این رفتار است. ازآنجا که این خرید غالباً به دلیل کمبود وقت با بررسی لازم صورت نمی گیرد، احتمال ضرر مالی را برای خریدار خودروها مخصوصاً خودروهای دست دوم را بالاتر می برد.
یکی از مسائل مهمی که باید در تصمیم گیری های مشتریان جایگاه مهمی داشته باشد، میزان افت قیمت خودرو خریداری شده درگذر زمان است. چرا که نحوی استهلاک سرمایه خریدار را موجب خواهد شد و بعضی از این خودروهای کارکرده، اعداد بالایی را شامل می شوند. از سویی دیگر آگاهی از افت قیمت خودرو، برای افرادی که در بازار خرید و فروش خودرو دست دوم فعالی نیستند، میسر نیست.
این مقاله به بررسی افت قیمت تعدادی از خودروهای بازه قیمتی 35 تا 50 میلیون میپردازد.
جداول شامل خودروهایی است که مدل صفر آنها بین 35 تا 50 میلیون قرار میگیرد.
همچنین در نمودار زیر، قیمت های سال 95 که در بالا به آنها اشاره شده بود را، از منظر قیمت سایر سالها و مقدار افت قیمت هریک از این خودروها در سال اول عملکردشان را نشان میدهد.
بر اساس نمودار، بیشترین درصد افت قیمت، به خودرو ام وی ام 315 هاچبک و پرشیا ELX می رسد. نکته قابل تامل اینجاست که خرید خودرو ام وی ام به خاطر چینی بودن و پرشیا نیز به دلیل مشکلات فنی، بههیچوجه توصیه نمیشود. اگر شما قصد خرید خودرو در این بازه قیمتی (35 تا 50 میلیون) دارید؛ خودروهایی نظیر ال90 و دنا و 206 میتوانند گزینه های مناسبی باشند. افت قیمت این دو خودرو، به ترتیب 4 و 6 درصد می باشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد