ساخت سد و نیروگاه‌سازی با بودجه دولت ممنوع شد

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه ساخت نیروگاه و سدهای جدید با بودجه دولتی ممنوع شده است، گفت: بر اساس ضوابط جدید مراحل سرمایه گذاری اجرای طرح‌های آب، برق و فاضلاب توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.
کد خبر: ۹۸۲۹۹۶
ساخت سد و نیروگاه‌سازی با بودجه دولت ممنوع شد

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا دائمی در گفتگو با مهر بر اساس اهداف لایحه بودجه سال ۹۶ و برنامه ششم توسعه سرمایه گذاری و استفاده از منابع دولتی برای احداث سد، نیروگاه های برق و برقآبی ممنوع شده است، گفت: سیاست و رویکرد وزارت نیرو به ویژه بر اساس اهداف برنامه ششم، بسترسازی برای مشارکت بیشتر بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی در طرح‌های توسعه‌ای صنعت آب، برق و فاضلاب است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با اعلام اینکه هم اکنون برای تکمیل طرح های نیمه تمام صنایع آب و برق باید حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شود، تصریح کرد: تخصیص این حجم منابع مالی از اعتبارات دولتی امکان پذیر نبوده و عملا بخش خصوصی باید در این پروژه ها مشارکت داشته باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه کل منابع وزارت نیرو برای سال ۱۳۹۶ به ۲۰ هزار میلیارد تومان نمی‌رسد، اظهار داشت: بر این اساس، بودجه‌های دولتی و وزارت نیرو به تنهایی پاسخگوی نیاز منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام آب و برقی نیست.

دائمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر صرفا تمرکز وزارت نیرو بر روی تکمیل طرح‌های باقی مانده نیروگاهی بوده و پروژه‌های جدید با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیاتی و اجرایی خواهند شد، افزود: علاوه بر این ساخت پست، شبکه انتقال و سایر تاسیسات برقی هم توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر مسئولیت وزارت نیرو صرفا نظارت، برنامه ریزی و مدیریت عرضه و تقاضا در صنایع آب و برق است، تبیین کرد: از این رو برای توسعه صنعت برق مشوق‌هایی همچون خرید تضمینی برق با قیمت‌های جذاب در دستور کار قرار گرفته که این رویکرد منجر به افزایش تمایل و علاقه سرمایه گذاران بخش خصوصی در طرح‌های تولید برق کشور به ویژه توسعه انرژی‌های نو و تجدید پذیر شده است.

وی همچنین با یادآوری اینکه هم اکنون حدود ۵۵ درصد از ظرفیت تولید برق کشور در قالب واگذاری نیروگاه‌ها به بخش خصوصی واگذار شده است، تاکید کرد: به زودی با مشارکت سازمان خصوصی سازی ۱۶ تا ۱۷ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو در پایان خاطرنشان کرد: سیاست وزارت نیرو حفظ تنها ۲۰ درصد از ظرفیت نیروگاهی کشور بوده و مابقی ظرفیت تولید برق کشور توسط بخش خصوصی بهره‌برداری خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها