«عزتالله یوسفیان» پیرامون نتایج بررسی موضوع ایجاد سامانهای مبنی بر انتشار فیش دریافتی مدیران دولتی به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: با راه اندازی این سامانه مشخص میشود کدام بانک به چه کسی و در خصوص چه حوزه و منطقهای تسهیلات دریافت کرده از این رو دیگر برای مردم آن ناحیه علامت سوالی در مورد محل صرف این اعتبار بوجود نمیآید.
وی خاطر نشان کرد: اساسا موضوع شفاف سازی مالی پیشتر در قانون آمده و سه سال از عمر این مصوبه میگذرد ولی هیچ کدام از دو دولت قبلی و فعلی آیین نامه اجرایی آن را ننوشته و لذا این قانون از بین رفت.
نماینده مردم آمل در پاسخ به این سوال که آیا نهایتا قانون مذکور به تصویب مجلس خواهد رسید، اظهار داشت: این طرح مجددا تصویب شد و در دستور کار قرار دارد اما باز هم دولت به تحریر آیین نامه اجرایی آن مبادرت نمیکند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه بهارستان با تأکید بر اینکه اصلا نیازی به تصویب دوباره قانون در این زمینه نبود، یادآور شد: قانون ماده 32 ارتقاء سلامت اداری بر شفاف سازی مالی دولت چه در غالب فیش حقوقی و چه در پرداختهای ریالی صراحت لازم را دارد.
وی در تبیبن عدم شفافیت مالی دولت با ذکر یک مثال ادامه داد: جهاد کشاورزی ساختمان عظیم شیشهای خود را به یک دستگاه دیگری منتقل کرد و این وزارت خانه از محل مابهالتفاوت ارز، در حال احداث یک ساختمان است.
یوسفیان تصریح کرد: چنانچه مردم اینگونه مطالب را بدانند، افکار عمومی بهترین محکمه عدالت در تصمیم گیری خواهد بود و اگر همه اقدامات در مقابل اذهان عموم باشد دیگر نیازی به بازرسی و حراست آنچنانی نداریم.
نماینده مجلس دهم خاطر نشان کرد: اگر در بحث شفاف سازی کوتاهی شود اصل و مبنای مبارزه با فساد در این کشور پا نخواهد گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
اما یه سوال فنی؟
آیا دردولت قبلی هم این حقوقهای نجومی نبود؟
خداییش بود دیگه .
پس این دولت روحانی روازاین منظر خراب نكنن